Η Lady Gaga πρωταγωνιστεί στο «Ένα αστέρι γεννιέται» και καλεί τους θαυμαστές της να είναι “δίπλα” της




Η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή του 18ου ετήσιου Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella αναπληρώνοντας την έγκυο Μπιγιονσέ και προέβη σε αρκετές αποκαλύψεις.

Η ντίβα της ποπ, ερμήνευσε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι, με τίτλο «The Cure» και μέσω Instagram μοιράστηκε με τους ακολούθους της τον ενθουσιασμό της επειδή οδεύει προς τη μεγάλη οθόνη, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της ταινία, συγκεκριμένα στο ριμέικ του μιούζικαλ «A Star Is Born» (Ένα αστέρι γεννιέται).

Όσον αφορά τους θαυμαστές της που θέλουν να συμμετάσχουν στην ταινία, η Lady Gaga τους δίνει την ευκαιρία να βρίσκονται στο πλήθος, καθώς οι πρώτες σκηνές θα γυριστούν σήμερα και αύριο στο Empire Polo Club, σύμφωνα με δημοσίευμα του Variety.

Η πρώτη ταινία «Ένα αστέρι γεννιέται» βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1937 και ακολούθησαν δύο ριμέικ, το 1954 και το 1976.

Στην ταινία η Lady Gaga θα υποδυθεί τον ρόλο που ενσάρκωσαν η Τζούντι Γκάρλαντ και η Μπάρμπαρα Στράιζαντ, ενώ ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα εμφανιστεί στον ρόλο που υποδύθηκαν οι Τζέιμς Μέισον και Κρις Κριστόφερσον.

Το μιούζικαλ, στο οποίο ο Μπράντλεϊ Κούπερ κάνει σκηνοθετικό ντεμπούτο θα είναι βασισμένο στην πρώτη ταινία του 1937 του Γουίλιαμ Γουέλμαν. Πρόκειται για την ιστορία μίας νεαρής τραγουδίστριας που γίνεται διάσημη με τη βοήθεια ενός αστέρα της μουσικής η καριέρα του οποίου έχει αρχίσει να δύει.

«Όλα εσείς τέρατα (littlemonsters όπως αποκαλεί η Lady Gaga τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο) που μπορείτε να παρακολουθήσετε θα πρέπει να φορέσετε το πιο άνετο τζιν και τις μπότες σας, πάρτε ένα Stetson (αφήστε τα ροζ καπέλα Joanne στο σπίτι) και ελάτε να δείξετε την υποστήριξή σας!» ανέφερε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: