Ισραηλινός βομβαρδισμός στη Δαμασκό! Στόχος τα Ιρανικά εφόδια προς Χεζμπολάχ




Ο αεροπορικός βομβαρδισμός που πραγματοποίησε το Ισραήλ έπληξε αποθήκη όπλων της οργάνωσης Χεζμπολάχ, κοντά στο αεροδρόμιο της Δαμασκού.

Η αεροπορική επιδρομή έγινε κοντά σε διάδρομο προσγείωσης τον οποίο διαχειρίζεται το Ιράν, προκειμένου ν’ ανεφοδιάζει τους συμμάχους του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ που δρουν στο συριακό έδαφος, ανέφερε πηγή των περιφερειακών μυστικών υπηρεσιών.

Η φωτιά που εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στο διεθνές αεροδρόμιο στη Δαμασκό, καίγοντας αποθήκες καυσίμων και εμπορευμάτων και προκλήθηκε από αεροπορικό βομβαρδισμό των Ισραηλινών.

Αυτό τουλάχιστον μεταδίδει το τηλεοπτικό κανάλι Al-Manar, που υποστηρίζει την οργάνωση Χεζμπολάχ του Λιβάνου. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η φωτιά προκάλεσε μόνο υλικές καταστροφές.

Σε κάθε περίπτωση όμως αν η πληροφορία επιβεβαβιωθεί θα πρόκειται για μια άνευ προηγουμένου ποιοτική αναβάθμιση της συριακής κρίσης.

http://mignatiou.com/2017/04/ischiri-ekrixi-tis-protes-proines-ores-stin-periochi-tou-diethnous-aerodromiou-tis-damaskou/

27/04/2017 08:02
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Βηρυτός

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: