Φωτογραφία ΑΠΕ - ΜΠΕ

Δράσεις στο Ωδείο Αθηνών από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και το Δήμο Αθηναίων

Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) και το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο (ΕΠΜ) προσκαλούν τα παιδιά, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς στην πρώτη περίοδο γνωριμίας με τον νέο χώρο, όπου θα στεγαστεί το Παιδικό Μουσείο της Αθήνας.

Παράλληλα με την έκθεση της DOCUMENTA 14, θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους να συμβάλλουν, μέσα από ειδικές δράσεις και προγράμματα, στην ολοκλήρωση του σχεδιασμού του νέου Μουσείου, πριν ξεκινήσουν οι εργασίες της κατασκευής.

Ως τις 15 Ιουλίου, μικροί μεγάλοι θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους έκθεμα, χρησιμοποιώντας συλλογές και υλικά ανακύκλωσης, να παίξουν με σαπούνι και νερό στο έκθεμα «Φυσαλίδες», να εξελίξουν το έκθεμα «Οι Έτσι και οι Αλλιώς», να διαμορφώσουν τον νέο  Παιχνιδότοπο (για οικογένειες με παιδιά 0 έως 3 ετών) και να περιηγηθούν στο κτίριο του Ωδείου. Ο χώρος θα είναι ανοιχτός κάθε Τετάρτη 11πμ – 7μμ & Πέμπτη – Κυριακή 11 πμ. – 3 μμ. και η είσοδος είναι ελεύθερη. Στο κτίριο του Ωδείου Αθηνών (Ρηγίλλης & Βασ. Γεωργίου Β΄ 17-19). Πληροφορίες στο τηλ. 210 3312995.

 

Be the first to comment on "Δράσεις στο Ωδείο Αθηνών από το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο και το Δήμο Αθηναίων"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*