Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, τόνισε ο N. Παππάς




Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος για την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, επειδή ΔΝΤ και Γερμανία έχουν μία σαφώς διατυπωμένη διαφωνία για το ελληνικό χρέος, δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, από τον Αρχάγγελο Πέλλας.

Απαντώντας σε ερώτηση τι μπορεί να περιμένει η Ελλάδα από την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως ήδη «διαμορφώνεται ένα κλίμα, το οποίο επιβεβαιώνει αυτό που η ελληνική κυβέρνηση ισχυρίζεται εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ότι η Ελλάδα και πετυχαίνει στους στόχους και μέσα στις προγραμματικές προτεραιότητες αυτής της κυβέρνησης αναδεικνύεται η δυνατότητα της εθνικής οικονομίας να περάσει στη σφαίρα της βιώσιμης ανάπτυξης».

Παράλληλα, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής σημείωσε πως είναι βέβαιο ότι θα εκπλήξουν τους πάντες τα αποτελέσματα που αναμένεται να ανακοινωθούν σήμερα για το πρωτογενές πλεόνασμα και πρόσθεσε: «Δεν θα πρέπει να επιτραπεί σε διαφωνίες, οι οποίες είναι και ευθαρσώς διατυπωμένες μεταξύ των θεσμών να καθυστερήσουν τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αξιολόγησης. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος, επειδή ΔΝΤ και Γερμανία έχουν μία σαφώς διατυπωμένη διαφωνία επί του ελληνικού χρέους».

21/04/2017 12:59
Ν. Ρούμπος, ΑΠΕ-ΜΠΕ
 Greece

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: