Σαμπουάν με γελοιογραφικά πορτραίτα των προεδρικών υποψηφίων στη Γαλλία




Η εταιρία προϊόντων κομμωτικής και φροντίδας μαλλιών Générik διένειμε πρόσφατα στα μισά από τα 55.000 κομμωτήρια της Γαλλίας μικρά μπουκάλια με σαμπουάν που φέρουν τα γελοιογραφικά πορτραίτα των πέντε υποψηφίων για το Μέγαρο των Ηλυσίων, προκειμένου να προωθήσει με τον πιο επίκαιρο τρόπο τα προϊόντά της.  

Μαύρα μαλλιά μπερδεύονται στην όμορφη ξανθή χαίτη σας; Μια είναι η λύση! Το σαμπουάν Μαρίν Λεπέν που θα ξαναδώσει το αυθεντικό χρώμα που έχουν οι ρίζες σας.

Ενοχλητική πιτυρίδα λερώνει τα πεντακάθαρα μαλλιά σας; ασχημαίνει τη χωρίστρα που έχετε στα πλάγια; Το σαμπουάν με βάλσαμο Φιγιόν θα κάνει τα μαλλιά σας κάτασπρα σαν χιόνι. Τόσο καθαρά όσο ένα κοστούμι που βγαίνει από το πλυντήριο. Θέλετε να διατηρήσετε στο χτένισμά σας αυτό το ακατάστατο και επαναστατικό στυλ;

Μπορείτε να υψώνετε τη γροθιά σας χωρίς να σας νοιάζει να ξανακτενιστείτε; Το σαμπουάν Μελανσόν δεν θα σας απογοητεύσει. Θέλετε να μοιάζετε με ζεν-πρεμιέ της πολιτικής; Μπορείτε με το σαμπουάν Μακρόν…

Για την κούρσα αυτή των προεδρικών εκλογών, η φίρμα Générik, που απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες κομμωτές, διένειμε πρόσφατα στα μισά από τα 55.000 κομμωτήρια στη Γαλλία φιαλίδια που το καθένα φέρει το σκίτσο του καθενός από τους πέντε υποψηφίους για το Μέγαρο των Ηλυσίων. Κάθε πελάτης επιλέγει αυτό που του ταιριάζει καλύτερα. Η ιδέα ανήκει στον Μπρινό Μοσέρ, πρώην στέλεχος της l’ Oréal και ιδρυτή της Générik το 2004, καθώς παρατηρούσε την πρώτη προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα στις ΗΠΑ το 2008. Μια εταιρία δημητριακών για το πρωινό βάζει στα πακέτα της το πορτρέτο του Μπαράκ Ομπάμα. Αμέσως οι πωλήσεις απογειώνονται. Ο Μοσέρ, που εργάστηκε επί μακρόν στο μάρκετινγκ του ομίλου καλλυντικών, κρατά την ιδέα στην άκρη του μυαλού του. “Εκεί, ήταν η καλή ευκαιρία για να γίνει θόρυβος και να συζητηθεί μέσα στα κομμωτήρια. Αυτά εξακολουθούν να αποτελούν χώρο συζητήσεων”, εξηγεί ο Μοσέρ.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: