Πάνω από 200 στοιχηματικές επιλογές για το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!




To ντέρμπι της Super League Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου, πλησιάζει και το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ θα προσφέρει πάνω από 200  επιλογές για τα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν πριν από την έναρξη του αγώνα αλλά και κατά τη διάρκεια του. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν στο τελικό αποτέλεσμα, τα under-over, τα goal-no goal, τα σύνολα τερμάτων, αλλά και σε πλήθος ειδικών στοιχημάτων. 

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει, μεταξύ άλλων, επιλογές για τα κόρνερ, τις κίτρινες κάρτες, τα οφσάιντ, τα πλάγια άουτ, τα goal kick, τα πέναλτι, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τον σκόρερ του πρώτου γκολ αλλά και οποιουδήποτε τέρματος.

Στη SUPER LIST το ντέρμπι με ακόμα καλύτερες αποδόσεις

Το ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός συμπεριλαμβάνεται και στη Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ που βρίσκεται μέσα στο ΚΟΥΠΟΝΙ και περιέχει τους κορυφαίους αγώνες από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με καλύτερες αποδόσεις. Οι παίκτες που επιλέγουν να ποντάρουν στους αγώνες της SUPER LIST διεκδικούν περισσότερα κέρδη. Στην ενέργεια αυτή συμμετέχει κάθε στήλη που περιέχει το λιγότερο 5 επιλογές, όσο και τα συστήματα που αναπτύσσονται σε 5άδες και πάνω.

Το ντέρμπι δίνει και μπόνους με το MEGA BOOSTER αν συνδυαστεί με τα υπόλοιπα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ που επιλέγουν τουλάχιστον 3 αγώνες, πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4 και πάνω, σε περίπτωση επιτυχίας εισπράττουν επιπλέον κέρδη από 5% έως 100% χάρη στο Mega Booster.

Τα πλεονεκτήματα είναι πολλά για τους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στο ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, με πάνω από 200 στοιχηματικές επιλογές, καλύτερες αποδόσεις στη SUPER LIST, μπόνους από το MEGA BOOSTER, LIVE Στοίχημα, αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους νικητές!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: