Μετάλλιο με επίδειξη δύναμης ο Διονύσης Ξένος στο τουρνουά Καράτε Κ1 Premier League στο Ντουμπάϊ




 

Το είπε και το έκανε! Ο Διονύσης Ξένος πήρε στο Ντουμπάι το μετάλλιο που με τόσο πείσμα «έψαχνε» στα δύο τελευταία τουρνουά Καράτε Κ1 Premier League. Ο 21χρονος  πρωταθλητής του Οδυσσέα Πετρούπολης ήταν ασταμάτητος στην κατηγορία των -67 κιλών και προκρίθηκε στον τελικό, με έξι νίκες!

Συγκεκριμένα, πέρασε κατά σειρά τον Αμιρχοσεϊν Σοχραμπί (Ιραν), τον Σαμάτ Καντιρκά νοφ (Καζακστάν), τον Μπουράκ Ουϊγκούρ (Τουρκία), τον Στέφαν Ποκόρνι (Αυστρία) και τον Σουλτάν Αλζαχράνι (Σαουδ.Αραβία) για να φτάσει στον ημιτελικό με αντίπαλο τον Τούρλο Μουχάμετ Γιλμάζ . Ο Ξένος ήταν εντυπωσιακός… Με 4-0 στα σημεία δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης της κυριαρχίας του και προκρίθηκε στον τελικό όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ιρανό Σαϊντ Αλί Πουρ.

Αύριο αγωνίζονται η Βίκυ Πανετσίδου (-68κ.) και ο Γιώργος Τζάνος (-84κ.) που επίσης φιλοδοξούν να βρεθούν «μέσα» στα μετάλλια.

Ξένος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Δικαίωση…»

Λίγες στιγμές μετά την μεγάλη επιτυχία του και την πρόκριση στον τελικό των -67κ. στο τουρνουά Καράτε Κ1 του Ντουμπάι, ο Διονύσης Ξένος δήλωσε αποκλειστικά στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων: «Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που μετά από τόση προσπάθεια, κατάφερα επιτέλους να δικαιωθώ. Στις τέσσερις τελευταίες συμμετοχές μου στα Κ1 Premier League, πάντα έκανα πολλές νίκες και μόλις έφτανα στο κρίσιμο ματς κάτι δεν πήγαινε καλά και το μετάλλιο πάντα έλειπε. Αυτή τη φορά χρειάστηκαν έξι σερί νίκες σε μια κατηγορία με 94 συμμετοχές, για να φτάσω στον τελικό και βέβαια δεν σκοπεύω να χάσω. Υπόσχομαι ότι αυτό που είδατε στο Ντουμπάι, είναι μόνο η αρχή!».

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: