Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι υπερήφανος για τις ρίζες μου και την πατρίδα μου»




«Χαρά και τιμή» δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο  πως αισθάνεται, βλέποντας το όνομά του στο αεροδρόμιο της Μαδέρας. «Βλέποντας το όνομά μου σε αυτό το αεροδρόμιο είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο, όλοι γνωρίζουν ότι είμαι υπερήφανος για τις ρίζες μου και την πατρίδα μου», είπε ο 32χρονος επιθετικός στην διάρκεια εκδήλωσης. 

«Έχω πει ότι πρέπει να γίνονται τιμητικές διακρίσεις, ενώ οι άνθρωποι είναι ζωντανοί  και διακρίνονται, όπως στην περίπτωση μου. Γι ‘αυτό και είμαι πολύ ευγνώμων προς τον Πρόεδρο της Περιφερειακής Κυβέρνησης της πόλης για το θάρρος, την ειλικρίνεια και την αποφασιστικότητα να υπερασπιστεί την ιδέα του. Αγαπητέ φίλε Μιγκέλ Αλμπουκέρκε, δεν σας ζήτησα να το κάνετε αυτό, αλλά δεν είμαι υποκριτής. Αισθάνομαι τιμή και χαρά», συνέχισε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι δεν συμφωνούν και κάποιοι απ΄αυτούς, ίσως να είναι  τωρα εδώ. Είμαστε ελεύθεροι, ζούμε σε μια δημοκρατία και όλοι έχουμε το δικαίωμα να εκφράζουμε τη γνώμη μας. Προτιμώ εκείνους που υπερασπίζονται τις απόψεις τους δυνατά και καθαρά, από αυτούς που κρύβονται πίσω απ΄αυτές. Ξέρω την ευθύνη που έχω. Προσπαθώ να συνεχίσω πάντα να τιμώ την Πορτογαλία με αφοσίωση, πνεύμα θυσίας και πάθους».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: