Κίνημα Οικολόγων: Πρέπει άμεσα ο Άιντε να μας απαλλάξει από την παρουσία του




“Πρέπει άμεσα ο κ. Άιντε να μας απαλλάξει από την παρουσία του και να αντικατασταθεί από έναν πραγματικά ουδέτερο αξιωματούχο”, αναφέρει το Κίνημα Οικολόγων σε ανακοινωσή του.

“Επιβάλλεται, μετά και τη δημόσια καταγγελία του κ. Κοτζιά, να ζητήσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης την απαλλαγή του κ. Άιντε από τα καθήκοντά του.

“Ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Νίκος Κοτζιάς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο ίδρυμα Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, επιβεβαίωσε τα όσα έχουμε τονίσει εδώ και μήνες για τον ρόλο του κ. Άιντε.

“Η δημόσια καταγγελία του κ. Κοτζιά για τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, επιβεβαιώνει τη θέση μας για την ανάγκη να ζητήσει ο Πρόεδρος Αναστασιάδης την αντικατάσταση του κ. Άιντε.

“Το ενορχηστρωμένο σχέδιο υπέρ της Τουρκίας, του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, είναι σε πλήρη εξέλιξη.

“Και ο τελευταίος άνθρωπος που ίσως είχε ενδοιασμούς για τον προκλητικό και μονόπλευρο ρόλο του κ. Άιντε, έχει πλέον πειστεί για τα συμφέροντα που εξυπηρετεί.

“Πρέπει άμεσα ο κ. Άιντε να μας απαλλάξει από την παρουσία του και να αντικατασταθεί από έναν πραγματικά ουδέτερο αξιωματούχο”, καταλήγει.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 29/03/2017 12:19

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: