«Κάθε μέρα και καλύτερος»! Ο Αντετοκούνμπο θριαμβευτής στον ελληνικό «εμφύλιο» με τον Παπαγιάννη




Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βγήκε θριαμβευτής από τον ελληνικό «εμφύλιο» με τον Γιώργο Παπαγιάννη, οδηγώντας τους Μπακς σε νίκη με 116-98 επί των Κινγκς μέσα στο Σακραμέντο.

Μία επιτυχία που σπρώχνει ακόμα πιο κοντά στα play-offs, την ομάδα του Μιλγουόκι. Ο Ελληνας σούπερ σταρ σημείωσε 32 πόντους και δεν είχε ούτε ένα λάθος σε 40 λεπτά συμμετοχής. Ο Giannis μετά το ματς ρωτήθηκε αν ονειρεύεται στη διάρκεια του νέου του συμβολαίου με τους Μπακς να κατακτήσει πρωτάθλημα, αλλά έδειξε και πάλι πως είναι μετρημένος στα λόγια του:

«Αυτό που με νοιάζει είναι να γίνομαι καλύτερος καθημερινά και χρόνο με το χρόνο να κάνω ένα βήμα μπροστά. Αυτό είναι το σκεπτικό και της ομάδας. Δεν θέλω να βάλω στον εαυτό μου ή στους Μπακς την πίεση για τελικούς ή πρωτάθλημα», τόνισε ο 22χρονος άσος και κατέληξε για τις νίκες της ομάδας του: «Παίζουμε σε πολύ υψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Η επάνοδος του Μίντλετον μάς έχει βοηθήσει πάρα πολύ και αν είχαμε και τον Πάρκερ, θα ήμασταν σε άλλο επίπεδο. Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Ο κόουτς των Μπακς, Τζέισον Κιντ, δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος μετά τη νίκη στο Σακραμέντο πλέκοντας ξανά το εγκώμιο του Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης σαν ηγέτης μας έδωσε τον τόνο από νωρίς. Όλα άρχισαν από την άμυνα και συνεχίσαμε έτσι ακόμη και με τα παιδιά που ήρθαν από τον πάγκο. Είχαμε καλή και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας και απόλαυσα το παιχνίδι μας, όπως πιστεύω και τα παιδιά στο παρκέ. Δείχνουμε ωριμότητα μετρώντας τέσσερις νίκες σε έξι σερί ματς εκτός έδρας.»

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: