Η πιο καλοδουλεμένη αλλά ηλίθια απάτη: Γιατί δεν ζητούν να τα εξαργυρώσουν όσοι τον υποστηρίζουν ακόμη!




Του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΡΗΝΟΥ

Η απάτη Σώρρα είναι μια από τις πιο καλοδουλεμένες, αλλά ηλίθιες απάτες στην ελληνική ιστορία. Ήρθε ο καιρός όμως να μιλήσουν τα έγγραφα και να δείτε με τα μάτια σας τα «χρεόγραφα» που θα έσωναν την χώρα μας, χωρίς σβησμένα πεδία και σημειώσεις.

Τελευταία, οι υπερασπιστές του Σώρρα θεωρούν ότι χτυπώντας εμένα, θα βελτιώσουν τη θέση του/των πελατών τους. Το κακό είναι πως οι όψιμοι νομικοί του εκπρόσωποι, δεν γνωρίζουν ούτε το βάθος, ούτε την έκταση του αρχείου μου. Πιστεύω πως είναι δουλειά των δικηγόρων να υπερασπιστούν ακόμη και τον χειρότερο εγκληματία. Η δημοσίευση αυτή γίνεται μόνο για όσους πίστεψαν τα παραμύθια του Σώρρα και των υπολοίπων οργανωμένων μελών της ομάδας του.

Για να πιστέψει κάποιος το Σώρρα πρέπει να ανήκει σε κάποια από τις ακόλουθες κατηγορίες:

α) Η οικονομική κρίση να τον έχει «τσακίσει» κυριολεκτικά και να μην μπορεί να σκεφτεί φυσιολογικά. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν τη συμπάθεια μου και για αυτούς γράφω τα άρθρα μου.

β) Οι ιδρυτές γραφείων και τα «στελέχη» της πυραμίδας εξουσίας του Σώρρα. Είναι αυτοί που συνήθως κατονομάζω στα κείμενά μου και θίγονται όταν βλέπουν τα ονόματά τους. Είναι το πεζικό, ο στρατός του Σώρρα στους δρόμους και αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη συγκέντρωση νέων θυμάτων. Κάποιοι από αυτούς είτε παίρνουν χρήματα, είτε καλύπτουν προσωπικά τους έξοδα. Κατά τη γνώμη μου αυτοί ανήκουν στη φυλακή, μαζί με την ηγετική ομάδα και ο ρόλος τους είναι ο πιο θρασύς από όλους. «Δεν γνωρίζουν», όχι γιατί είναι βλάκες ή θύματα, αλλά επειδή κλείνουν τα μάτια και επιθυμούν να μην γνωρίζουν.

γ) Η ηγετική ομάδα που ταυτίζεται με την εγκληματική οργάνωση, σύμφωνα με τις βαρύτατες ποινικές διώξεις που ασκήθηκαν πρόσφατα. Είναι σαφής ο ρόλος τους και η τοποθεσία που πρέπει να βρεθούν, για να προστατευτεί το κοινωνικό σύνολο.

Πριν από αρκετά χρόνια, ο δικηγόρος William Mulligan, ανέλαβε εκ μέρους του Σώρρα να προωθήσει τα «χρεόγραφα» για έλεγχο στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ. Δεν υπάρχουν στοιχεία αν τελικά το έπραξε, αφού δεν υπάρχουν κωδικοί ελέγχου αποστολής του γράμματος, όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιου είδους αλληλογραφία. Το σίγουρο είναι όμως ότι οι αμερικανικές αρχές δεν του απάντησαν ποτέ, όπως με διαβεβαίωσε και ο ίδιο τηλεφωνικά. Οι επιστολές του δικηγόρου Mulligan παραποιούνται από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και πολύ συχνά κόβονται σελίδες, για να εμφανίζονται ως «απαντήσεις» από αμερικανικούς θεσμούς!

Η αξία των χρεογράφων που σας παρουσιάζουμε είναι 600 δισεκατομμύρια Σώρρα. Δεν είναι 600 δισεκατομμύρια δολάρια. Δεν είναι 600 δισεκατομμύρια ευρώ. Είναι 600 δισεκατομμύρια υποσχέσεις ενός απένταρου, δήθεν επενδυτή, ο οποίος κοροϊδεύει εδώ και 5 χρόνια τον απλό κόσμο, απαλλάσσοντας τον από μερικά ευρώ. Άλλοι, κάτοικοι του εξωτερικού κυρίως, είχαν να δώσουν περισσότερα και η δική τους συνδρομή ήταν πιο σημαντική, αφού έδιναν χρήματα στο Σώρρα για να σώσουν την Ελλάδα!

Χειρότεροι από όλους είναι οι δικηγόροι που δήθεν εγγυώνται για τα χρήματα. Σαν παράδειγμα και μόνο φέρνω τη δικηγόρο Χαλκίδας κυρία Αθανασία Γεωργοσοπούλου, με τη χάρη της οποίας ασχολήθηκα πριν λίγο καιρό όταν τόλμησε να βγάλει στον αέρα έγγραφα του Gregory Pappas και του Anthony Diamond.

Οι δικηγόροι αυτοί, που θεωρώ ότι λαμβάνουν μέρος στην κομπίνα, έχουν τη δυνατότητα πολύ εύκολα να εξακριβώσουν πως πρόκειται περί απάτης. Είναι οι «τσάμπα μάγκες» της υπόθεσης, που θα προσπαθήσουν να τη «σκαπουλάρουν», υποστηρίζοντας ότι «εκπροσωπούσαν» νομικά τους διωκόμενους εγκληματίες, κατά συνέπεια δεν μετέφεραν την προσωπική τους γνώμη, αλλά τη γνώμη του πελάτη τους. Οι δηλώσεις τους βέβαια βρίθουν από μίσος, ψέματα και ηλιθιότητες περί ύπαρξης των 600 δις. Όταν κάποιος εκπροσωπεί έναν δολοφόνο, δεν πιάνει το μαχαίρι με το οποίο έγινε ο φόνος για να κόψει τα μαρούλια της σαλάτας του…

DilosiGeorgosopoulou

Στην εικόνα η δικηγόρος Αθανασία Γεωργοσοπούλου, παρά την ηλικία και τα κιλά της (που αυξάνονται) ενοχλείται από τα δικά μου κιλά (που μειώνονται), με αποκαλεί πράκτορα και φυσικά δεν ντρέπεται! Είμαι σίγουρος ότι σύσσωμος ο Δικηγορικός Σύλλογος Χαλκίδας είναι υπερήφανος για το μέλος του….

Πάρτε λοιπόν τα χρεόγραφα των 600 δις και ζητήστε από τους συγκεκριμένους ανθρώπους. που εγγυώνται για τη γνησιότητά τους, δηλαδή τη Βίκυ Χαραλάμπους, τον Ιωάννη Καλογερόπουλο, τον Αρτέμη Σώρρα, τον Βασίλη Θεωδορόπουλο, την Αθανασία Γεωργοσοπούλου και τόσους άλλους, να σας τα «χαλάσουν» σε ψιλά. Στον «χαζό» κόσμο, στα «ζώα», όπως σας αποκαλούν, έχουν τάξει 20.000 ευρώ για κάθε ΑΦΜ από αυτά τα λεφτά. Φυσικά, δεν θα τα πάρετε τώρα, αλλά όταν τους κάνετε «κυβέρνηση».

Για αποφυγή επαναλήψεως, πριν πάτε να τα «εξαργυρώσετε» στις Ελλήνων Συνελεύσεις, δείτε τα παρακάτω άρθρα.

  1. Ο Stephen Louis Wozny “καίει” το Σώρρα, τους οπαδούς του και τις ελληνικές αρχές
  2. Αυτό είναι το έγγραφο που “καίει” το Σώρρα για απόπειρα εξαπάτησης του Ελληνικού Δημοσίου
  3. Απάτη το εξώδικο των οπαδών του κ. Αρτέμιου Σώρρα προς την ελληνική εφορία!

Αν φυσικά τα χρησιμοποιήσετε σε τράπεζα, το πιθανότερο είναι ότι θα συλληφθείτε και θα σας απαγγελθούν βαρύτατες κατηγορίες. Για αυτό και δεν έχει περάσει κανείς τους με ένα από αυτά τα “χρεόγραφα” στα 200 μέτρα από την είσοδο τραπεζικού ιδρύματος, αλλά χρησιμοποιούσαν ιδιωτικό καταθετήριο άλλου μέλους της σπείρας στον Καναδά.

Πέραν της πλάκας λοιπόν, πάρτε τα 600 δις του Σώρρα σε χαρτί. Μαζί σας δίνουμε και τα 48 δις που προορίζονταν για την Κύπρο, αλλά και ένα μόνο χρεόγραφο ενός (1) δις για τις πρώτες ανάγκες (σαπούνι, ξυριστικά, πετσέτες, σεντόνια, ραδιοφωνάκι και ψιλά για delivery). Εκτός από το χαρτί στο οποίο θα τα τυπώσετε και το μελάνι που θα ξοδέψετε, δεν αξίζουν κάτι παραπάνω άλλωστε. Όπως προείπα, προσέξτε μόνο γιατί είναι θεόπλαστα και όποιος τα χρησιμοποιήσει θα δει τα κάγκελα από τη μέσα πλευρά, μαζί με όσους θύτες προσποιούνται τα θύματα.

ΥΓ1  Περιμένω οι δικηγόροι του κόμματος, των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών και του Σώρρα, να μου πουν αν διαφωνούν ότι τα συγκεκριμένα παλιόχαρτα χρησιμοποιήθηκαν από τον πελάτη τους. Μην αργείτε, ελέγξτε τα…

ΥΓ2 Είναι η μόνη σας ευκαιρία να ισχυριστείτε ότι «τα δικά μου είναι πλαστά», όπως ετοιμαζόσασταν να κάνετε για να καλύψετε τον πελάτη σας, να υποστηρίξετε δηλαδή ότι δεν ήταν πλαστά του τα παλιόχαρτα Σώρρα , αλλά δήθεν τα πλαστογράφησα εγώ, για να τα στείλω στις αρχές των ΗΠΑ και να παγιδεύσω το Σώρρα! Σκεπτικό που ταιριάζει στη Βίκυ Χαραλάμπους, μαζί με τις «τρομοκρατικές επιθέσεις μου» και τη «σεξουαλική παρενόχληση». Κάνω λάθος μήπως ή δεν θα φτάνατε μέχρι εκεί;;;;

ΥΓ3 Πολλές φορές, η πρώτη σελίδα της συγκεκριμένης επιστολής εξαφανίζεται και χρησιμοποιείται η δεύτερη, επειδή φέρει πάνω αριστερά το όνομα του Timothy Geitner, οπότε εμφανίζεται ψευδώς ως δήθεν απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ.

EpistoliOmologaSorra01 EpistoliOmologaSorra02 EpistoliOmologaSorra03 EpistoliOmologaSorra04 EpistoliOmologaSorra05 EpistoliOmologaSorra06 EpistoliOmologaSorra07 EpistoliOmologaSorra08 EpistoliOmologaSorra09 EpistoliOmologaSorra10 EpistoliOmologaSorra11 EpistoliOmologaSorra12 EpistoliOmologaSorra13 EpistoliOmologaSorra14 EpistoliOmologaSorra15 EpistoliOmologaSorra16 EpistoliOmologaSorra17 EpistoliOmologaSorra18 EpistoliOmologaSorra19 EpistoliOmologaSorra20 EpistoliOmologaSorra21 EpistoliOmologaSorra22 EpistoliOmologaSorra23 EpistoliOmologaSorra24 EpistoliOmologaSorra25 EpistoliOmologaSorra26 EpistoliOmologaSorra27 EpistoliOmologaSorra28 EpistoliOmologaSorra29 EpistoliOmologaSorra30 EpistoliOmologaSorra31 EpistoliOmologaSorra32

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: