Ο απατεώνας Αρτέμης Σώρρας. Φωτογραφία via You Tube

Οι ελληνικές αρχές φαίνεται ότι γνωρίζουν το “κρησφύγετο” του μεγαλοαπατεώνα Αρτέμη Σώρρα

Παρά το γεγονός ότι είναι ήδη Πρωταπριλιά στην Ελλάδα και πολλοί θα το θεωρήσουν πρωταπριλιάτικο αστείο, εν τούτοις η ιστοσελίδα μας είναι σε θέση να γνωρίζει ότι οι ελληνικές αρχές έχουν εντοπίσει την περιοχή όπου βρήκε καταφύγιο ο απατεώνας Αρτέμης Σώρρας.

Επειδή υπάρχει φόβος “απονενοημένης ενέργειας” από την πλευρά του Σώρρα για να ηρωοποιηθεί, οι αρχές αντιμετωπίζουν το θέμα με περισσή προσοχή. Οι ελληνικές αρχές αρνήθηκαν να σχολιάσουν την πληροφορία της ιστοσελίδας μας.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Ο Αρτέμης Σώρρας «εμφανίστηκε» μέσω γραπτής του δήλωσης, που μεταδόθηκε από την τηλεόραση του «Eψιλον» και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Ο απατεώνας Σώρρας ζητά να αφήσουν ήσυχη τη γυναίκα του.

«Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την υπόθεση της Πάτρας. Η γυναίκα μου δεν έχει καμία σχέση και συμμετοχή. Θα καταθέσω σχετική γραπτή δήλωση στο πενταμελές εφετείο Πατρών. Η αλήθεια θα λάμψει», αναφέρει ο Σώρρας.

«Σε δεύτερο βαθμό θα αποδειχθεί η αλήθεια στην αντιδικία μου με τον Φώτη Λεπίδα. Σε ό,τι αφορά τα άλλα αδικήματα οι κατηγορίες δεν ευσταθούν. Ας έχουν όλοι λίγη υπομονή και θα ξεκαθαρίσουν όλα», προσθέτει.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος του ζευγαριού, Βασίλης Νουλεζάς, μιλώντας εκ μέρους της συζύγου του Σώρρα δήλωσε:

«Η Βάια Ρουγκλίου το μόνο που δηλώνει δι’ εμού είναι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση ή ενεργό συμμετοχή στη διάπραξη του αδικήματος για το οποίο ερήμην καταδικάστηκε με τον Αρτέμη Σώρρα. Υπενθυμίζει ότι όλοι πρέπει να σεβαστούν ότι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών.Το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται και δεν υποβάλλει τον εαυτό της σε εκτέλεση της απόφασης δια της δικαιοσύνης έχει να κάνει με υποκειμενικούς δικούς της λόγους, που δεν γνωρίζω και δεν είναι ίσως ανακοινώσιμοι. Σίγουρα, ένα κλίμα “τρομοκρατίας” σίγουρα υπάρχει και ο καθένας σίγουρα, θα πρόσεχε».

1 Comment on "Οι ελληνικές αρχές φαίνεται ότι γνωρίζουν το “κρησφύγετο” του μεγαλοαπατεώνα Αρτέμη Σώρρα"

  1. Εύχομαι να δώσετε το αρχείο σας ως στοιχεία όταν δικαστεί ο απατεώνας Σώρρας για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης ακόμη και να παρεβρεθείτε στο δικαστήριο και να φροντίσετε ώστε να μπεί μέσα μία και καλή για το υπόλοιπο της αθλίας του ζωής για το φόνο και για τους εξαπατημενους..Βέβαια εύχομαι και ο Ιωσήφ να κάνει τη μυνηση κατά της δικαιοσύνης η οποία δεν έκανε τίποτα όλα αυτά τα χρόνια.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*