Η Cyprus Airways έλαβε το πιστοποιητικό αερομεταφορέα από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας Κύπρου




Η Cyprus Airways ανακοινώνει την απόκτηση του πιστοποιητικού αερομεταφορέα από το Τμήμα Πολιτικής Αεροπορίας Κύπρου.

«H Cyprus Airways διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες στον τομέα, με μεγάλη εμπειρία σε γνωστές ευρωπαϊκές αερογραμμές. Το πιστοποιητικό αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα, καθώς επιβεβαιώνει ότι οι διαδικασίες που ακολουθεί η εταιρεία πληρούν όλες τις προδιαγραφές των Ευρωπαϊκών Αρχών» δήλωσε η Γενική Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways, Natalia Popova.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, ως μέρος της διαδικασίας απόκτησης του εν λόγω πιστοποιητικού, η εταιρεία πραγματοποίησε τη δοκιμαστική της πτήση στις 4 Μαρτίου 2017, από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Ηρακλείου με αεροσκάφος Α319.

«Το επόμενό μας βήμα», συνέχισε η κυρία Popova, «είναι η απόκτηση της άδειας για εμπορικές πτήσεις, για την οποία έχουμε ήδη υποβάλει αίτηση, ενώ βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο προετοιμασίας για την έναρξη των πτήσεων μας.»

Αυτή τη στιγμή η Cyprus Airways οριστικοποιεί το πτητικό της πρόγραμμα ενώ σύντομα, η εταιρεία θα λανσάρει την επίσημη ιστοσελίδα της http://www.cyprusairways.com/, όπου οι επιβάτες θα μπορούν να αγοράσουν αεροπορικά εισιτήρια και να πληροφορηθούν σχετικά με τα δρομολόγια, το πρόγραμμα, τα ναύλα και άλλες υπηρεσίες.

Τον Ιούλιο του 2016, η εταιρεία Charlie Airlines Ltd, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο, κέρδισε μετά από διαγωνισμό τα δικαιώματα δεκαετούς χρήσης της εμπορικής επωνυμίας Cyprus Airways. Το πρώτο αεροσκάφος της Cyprus Airways έφθασε στην Κύπρο την 1η Δεκεμβρίου 2016 και φέρει τα νέα χρώματα της εταιρείας. Η Cyprus Airways θα έχει ως βάση τη Λάρνακα.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/03/2017 14:29

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: