Ελληνικό ομαδικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ Asia 2017




Ελληνικό ομαδικό περίπτερο στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού ΙΤΒ Asia 2017, που θα πραγματοποιηθεί στη Σιγκαπούρη στις 25-27 Οκτωβρίου, οργανώνει για πρώτη φορά η εταιρία GREAT Τrade Exhibitions, σε συνεργασία με το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα.  

Σημειώνεται ότι η περυσινή διοργάνωση της ITB Asia, στην οποία συμμετείχαν τέσσερις ελληνικές εταιρείες, φιλοξένησε 750 εκθέτες από 76 χώρες και 850 buyers από 62 χώρες. Η έκθεση, την οποία επισκέφθηκαν περισσότεροι από 9.600 ενδιαφερόμενοι, προερχόμενοι από 108 χώρες, κέντρισε το ενδιαφέρον ενός μεγάλου αριθμού εκπροσώπων εταιριών, τουριστικών γραφείων, τουριστικών οργανισμών, ξενοδοχείων κ.ά.

Η ITB Asia που φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Sands Expo and Convention Center, στη Marina Bay Sands, αποτελεί μια μοναδική διεθνή εκθεσιακή πλατφόρμα με σημείο εστίασης τους Ασιάτες αγοραστές και πωλητές, καθώς και άλλους φορείς της ασιατικής τουριστικής αγοράς. Παράλληλα, όμως, απευθύνεται και σε εκθέτες και ενδιαφερόμενους από τον υπόλοιπο κόσμο, επικεντρώνοντας τη θεματολογία της στους εξής τομείς: επαγγελματικά ταξίδια, ταξίδια αναψυχής, παγκόσμια τουριστική βιομηχανία και εκπαίδευση και επαγγελματικά workshops.

E.Π

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: