ΔΗΚΟ: Η απάντηση της Τουρκίας στις υποχωρήσεις ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ είναι οι προκλήσεις




“Η απάντηση της τουρκικής πλευράς στις συνεχείς υποχωρήσεις της κυβέρνησης και των ηγετών του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, είναι η νέα προκλητική ενέργεια της έκδοσης NAVTEX, για τη διενέργεια ασκήσεων εντός της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης”, αναφέρει, σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ.

“Την ώρα που οι βουλευτές του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ, συμμορφώνονται πλήρως με τις τουρκικές απαιτήσεις, εξευτελίζοντας τη Βουλή και ταπεινώνοντας το λαό, η Τουρκία κορυφώνει τις προκλήσεις της, αποκαλύπτοντας ολοένα και εμφανέστερα τις πραγματικές της προθέσεις.

“Δυστυχώς ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και οι ηγέτες του ΔΗΣΥ και του ΑΚΕΛ που τον στηρίζουν, δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι η πολιτική των υποχωρήσεων και του καλοπιάσματος της Τουρκίας οδηγεί καθημερινά σε σκλήρυνση της στάσης της τουρκικής πλευράς, απομακρύνει την προοπτική εξεύρεσης βιώσιμης και λειτουργικής λύσης και αποενοχοποιεί την Τουρκία.

“Αυτή η παταγωδώς αποτυχημένη πολιτική, επιβάλλεται να αντικατασταθεί από τη νέα στρατηγική που προτείνουμε”, καταλήγει.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 28/03/2017 12:31

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: