Στο μίτινγκ του Λοτζ στην Πολωνία ο Φιλιππίδης με στόχο μια υψηλή επίδοση




Στο μίτινγκ του Λοτζ στην Πολωνία αγωνίζεται ο Κώστας Φιλιππίδης την Πέμπτη  με στόχο μια ακόμη καλή παρουσία στη χεμερινή σεζόν. Ο κορυφαίος Ελληνας επικοντιστής διανύει μια καλή σεζόν, αφού ήδη έχει ξεπεράσει τα 5.73μ, επίδοση που τον φέρνει στην τρίτη θέση της Ευρώπης και τον καθιστά φαβορί για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. 

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, στο Λοτζ θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει κορυφαία ονόματα του αγωνίσματος, όπως ο Πολωνός Πιότρ Λίσεκ που ξεπέρασε φέτος τα 6.00μ, αλλά και ο συμπατριώτης του Πάβελ Βοϊτσεχόφσκι.

Ο πρωταθλητής μας, όπως με συνέπεια κάνει κάθε χρόνο, την Κυριακή θα βρίσκεται στο ΣΕΦ, για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να διεκδικήσει τη δέκατη νίκη του στο αγώνισμα, στην ιστορία του θεσμού.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 έχει πραγματοποιήσει φέτος πέντε αγώνες, στους οποίους έχει δείξει σταθερότητα και συνέπεια σε μεγάλα άλματα, με δεδομένο ότι σε τρεις από αυτούς είχε επίδοση καλύτερη από τα 5.70 μέτρα.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: