Σκληρή επίθεση Κινήματος Αλληλεγγύης κατά ΔΗΣΥ και Νεοφύτου για Κυπριακό




«Επισημαίνουμε στον κύριο Αβέρωφ Νεοφύτου ότι όταν αναφερόμαστε στον Δημοκρατικό Συναγερμό δεν αναφερόμαστε στα μέλη και τους οπαδούς του αλλά στην μικρή κομματική ομάδα του διευθυντηρίου που λαμβάνει τις αποφάσεις. Κι αυτό, γιατί ορισμένα στελέχη αυτής της ομάδας επιτίθενται συνεχώς εναντίον της Ελένης Θεοχάρους, ότι τάχα δεν σέβεται τον κόσμο του ΔΗΣΥ».

Αυτό αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση το Κίνημα Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Η Ελένη Θεοχάρους σέβεται τον κάθε πολίτη, είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί μαζί της. Και φυσικά δεν εξαιρεί την μεγάλη μάζα των οπαδών του ΔΗΣΥ που την κρίσιμη στιγμή των αποφάσεων θα συμπεριφερθούν πατριωτικά».

«Εκείνοι που δεν σεβάστηκαν ποτέ τον κόσμο του Δημοκρατικού Συναγερμού, είναι οι σημερινοί ηγέτες που εμπαίζουν τον κόσμο του συναγερμού. Είναι μερίδα της σημερινής ηγεσίας που ασεβεί. Καλόν είναι να υποδείξει ο κύριος Νεοφύτου στους βουλευτές και τους συνεργάτες του ότι οφείλουν να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν διαχειρίζονται δημοσίως τον πολιτικό λόγο» αναφέρει μέσω ανακοίνωσης το Κίνημα Αλληλεγγύη.

«Να μην ξεχνά ότι είναι η ηγεσία του ΔΗΣΥ που εδώ και μια τετραετία κυβερνά τον τόπο και εμπαίζει την νοημοσύνη μας για χρηστή διοίκηση και εκσυγχρονισμό, που εμπαίζει όχι μόνο τους συναγερμικούς αλλά και κάθε Κύπριο πολίτη για «επικείμενη λύση», για κρουνούς χρημάτων που θα ρεύσουν με την λύση, για αποκατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολιτικών ελευθεριών του Κυπριακού λαού στην ολότητα του, για επιστροφή 100 χιλιάδων προσφύγων, για ανάκτηση εδαφών, για επανένωση της Κύπρου.

Να μην ξεχνά ο κος Νεοφύτου ότι στελέχη του ΔΗΣΥ μάς έλεγαν «ξεχάστε την Κερύνεια» και τώρα μας λένε ότι δεν χαρίζουν την Κερύνεια σε κανένα, στελέχη του ΔΗΣΥ μας έλεγαν ότι η λύση πρέπει να εξυπηρετεί τα στρατηγικά συμφέροντα της Τουρκίας και τα σχέδια του Ερντογάν, στελέχη του ΔΗΣΥ επιμένουν να στείλουν το κυπριακό φυσικό αέριο μέσω Τουρκίας στην Ευρώπη, στελέχη του ΔΗΣΥ θέλουν να εντάξουν την Τουρκία στην ΕΕ, στελέχη του ΔΗΣΥ με περισσή υποκρισία κλαίνε και οδύρονται για τον αγώνα της ΕΟΚΑ στα εθνικά μνημόσυνα και στις παρελάσεις, ενώ καταψηφίζουν οτιδήποτε θα ωφελήσει την Ελληνική παιδεία του τόπου» τονίζει στην ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη.

«Είναι αυτή η πολιτική ηγεσία που μετέτρεψε ένα μεγάλο κομμάτι του πατριωτικού δημοκρατικού συναγερμού σε εσμό υποταγμένων συμφεροντολόγων. Είναι αυτή η ηγεσία που κοροϊδεύει τους Βαρωσιώτες ότι αύριο γυρνάνε στα σπίτια τους, είναι αυτή η ηγεσία που θαύμαζε και προσκυνούσε τον Ερντογάν στην Άγκυρα και του πλέκει ακόμη εγκώμια, είναι αυτή η ηγεσία που εξιδανίκευσε τον Ακιντζί χωρίς να πάρει χαμπάρι την δολιότητα του, είναι αυτή η ηγεσία που διεξήγαγε τις διαπραγματεύσεις για 4 χρόνια και έφτασε στο σημείο να παραδεχθεί χθες ‘ότι δώσαμε τα πάντα στους Τούρκους, δεν έχουμε τίποτε άλλο να δώσουμε’.

Είναι αυτή η ηγεσία που εμπαίζει τους συναγερμικούς και κάθε κύπριο πατριώτη και όχι η Ελένη Θεοχάρους που μη αντέχοντας την υποκρισία και τα πολλαπλά προσωπεία, υποχρεώθηκε να φύγει» τονίζει το Κίνημα Αλληλεγγύη.
«Ας είναι λοιπόν πιο προσεκτική η ηγεσία και οι λαοπλάνοι» αναφέρει καταληκτικά η ανακοίνωση της Αλληλεγγύης.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 22/02/2017 11:56

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: