Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Σφοδρή επίθεση ΔΗΚΟ σε ΔΗΣΥ: Συμμορφώθηκε πλήρως με τις απαιτήσεις Ακιντζί, αναφέρει

“Δυστυχώς, ο Δημοκρατικός Συναγερμός συμμορφώθηκε πλήρως σήμερα με τις απαιτήσεις του κατοχικού ηγέτη και της τουρκικής πλευράς ευρύτερα”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΔΗΚΟ.

“Προτού περάσει μια μέρα, υπέκυψε στον εκβιασμό του Ακκιντζί, που προκλητικά απαίτησε να αλλάξει απόφαση της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας για την επέτειο του Ενωτικού Δημοψηφίσματος του 1950.

“Η πρόταση νόμου που κατέθεσε ο ΔΗΣΥ, για να μεταφερθεί η αρμοδιότητα για τον καθορισμό των επετείων, για τις οποίες θα γίνεται αναφορά μέσω εγκυκλίων, από τη Βουλή στο Υπουργείο Παιδείας, αποτελεί προπομπό για την αλλαγή της απόφασης της Βουλής, όπως προανήγγειλε προ κάποιων ημερών ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ.

“Με την ενέργεια αυτή, ο ΔΗΣΥ όχι μόνο συμμορφώνεται με την απαίτηση του κ. Ακκιντζί αλλά, ταυτόχρονα, ρίχνει στον κάλαθο των αχρήστων την προχτεσινή ομόφωνη απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου.

“Δυστυχώς, οι κυβερνώντες συνεχίζουν τη νοοτροπία της ηττοπάθειας και τη στρατηγική των υποχωρήσεων. Αυτή η στρατηγική είναι που οδήγησε το κυπριακό σε αδιέξοδο. Αυτή η στρατηγική είναι που πρέπει να αλλάξει”, καταλήγει.

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 17/02/2017 13:49

1 Comment on "Σφοδρή επίθεση ΔΗΚΟ σε ΔΗΣΥ: Συμμορφώθηκε πλήρως με τις απαιτήσεις Ακιντζί, αναφέρει"

  1. Crescenzio Sangiglio | February 17, 2017 at 5:24 PM | Reply

    Τόση προδοσία πώς γίνεται ανεκτή από τη δικαιοσύνη; Μα κανείς εισαγγελέας δεν υπάρχει που να αγαπάει τη πατρίδα τουμ και να τιμωρεί τους επίορκους;! Τόση πώρωση!!
    Κρεσέντσιο Σαντζίλιο

Leave a comment

Your email address will not be published.


*