Πόσες φορές πρέπει να με απειλήσει με «καθάρισμα» ο Αρτέμιος Σώρρας πριν επέμβει η Δικαιοσύνη;




Είναι γνωστό από τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ότι ανάμεσα στους μάρτυρες που κατέθεσαν πολλαπλώς κατά της εγκληματικής οργάνωσης Σώρρα βρίσκεται και η αφεντιά μου. Πριν από λίγες ημέρες είχα αναλύσει τις απειλές εν ενεργεία αστυνομικού και προέδρου γραφείου του Σώρρα κατά σημαντικού μάρτυρα που ήδη έχει καταθέσει στην Εισαγγελία Αθηνών (βλ. «Αστυνομικός ορκίστηκε πίστη στον Αρτέμιο Σώρρα και οπλοφορεί μέσα στα γραφεία της οργάνωσης!»).

Είμαι σίγουρος ότι ο Σώρρας και η λοιπή ηγετική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης έχουν πλέον ενημερωθεί για την έκταση των στοιχείων που έχω καταθέσει εναντίον τους. Αυτό που δεν περίμενα όμως, είναι να με απειλήσουν και πάλι, στοχοποιώντας με εκ νέου, ώστε τα μέλη να τηρήσουν τον «Όρκο του Πολεμιστή» και να προστατέψουν τον «Πολέμαρχό» τους.

Είναι τόσο κουραστικό και προβλέψιμο που οι ύβρεις και οι απειλές θρασύδειλων ανθρώπων είναι στο πρόγραμμα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, είναι τόσο επικίνδυνοι και πονηροί, που κρύβονται πίσω από το φανατισμένο όχλο που οι ίδιοι δημιούργησαν. Η δικαιολογία τους και πάλι θα είναι ότι τα μέλη έπραξαν ανεξάρτητα και αυτοί, οι πραγματικοί υποκινητές, δεν γνώριζαν το παραμικρό.

Όπως έχω πει πολλές φορές, το πρόβλημα δεν είναι τα μέλη της ηγετικής ομάδας. Ο Ιωάννης Καλογερόπουλος, ο Ιωάννης Αλεξάντερ, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και η Βίκυ Χαραλάμπους φρόντισαν το απειλητικό δημοσίευμα του αρχηγού τους να είναι το μόνο της τελευταίας διετίας που δεν κοινοποίησαν στις προσωπικές τους σελίδες. Το πραγματικό πρόβλημα και η ελπίδα όλων αυτών, είναι ο χαζός του χωριού, ο οποίος τυχαία θα «παίζει» με ένα περίστροφο και θα με εκτελέσει, επειδή έχει πιστέψει πως εξαιτίας μου πεθαίνουν άνθρωποι από την πείνα.

Λίγο πριν πεθάνω λοιπόν, θα πρέπει να εξηγήσω στον τρελό του χωρίου, ο οποίος θα έχει διαγραφεί μια ώρα πριν το φόνο από την οργάνωση Σώρρα, ότι τα «λεφτά» δεν υπάρχουν, τα «χρεόγραφα» είναι του Stephen Louis Wozny, τα  «καταπιστεύματα» είναι ασιατικά παραμύθια, ότι αν ο «τρισεκατομμυριούχος» είχε λεφτά τότε αυτός είναι υπαίτιος για τις αυτοκτονίες και στο τέλος αν ο Σώρρας πράγματι δεν έχει σεντ (που δεν έχει), φταίει ο ίδιος ο τρελός του χωριού που τη συνδρομή του προς τη Σώρρα δεν τη δίνει σε ένα γείτονά του για να φάει μια μερίδα φαγητό, αλλά  «πετάει» τα χρήματα στο απύθμενο πηγάδι της απάτης Σώρρα και των λοιπών απατεώνων που σέρνει μαζί του.

Τι λέτε, θα προλάβω να τα εξηγήσω, ή απλά θα με πυροβολήσει, επειδή έχει μάθει να με μισεί και αυτό το μίσος, που έχει γίνει ένα με την ύπαρξή του λόγω των διδαχών της οργάνωσης, θα εκφραστεί με τον επόμενο φόνο σε αυτή την ιστορία;

ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΙΟΥ ΣΩΡΡΑ
ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΓΙΑ «ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ»

Την 15η Φεβρουαρίου 2017, εμφανίστηκε ένα μήνυμα στο κοινωνικό δίκτυο, το οποίο αποδίδεται στον Αρτέμιο Σώρρα και κοινοποιήθηκε επακριβώς από αρκετούς φανατισμένους οπαδούς του. Μετά από λίγο διαγράφηκε απο τον κύριο λογαριασμό του Σώρρα στο Facebook, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο «άφραγκος επενδυτής» βρίσκεται σε τριετή αναστολή μετά από αμετάκλητη 28μηνη ποινή φυλάκισης για αδικήματα που περιλαμβάνουν αυτά της συκοφαντικής δυσφήμισης και της απειλής.

Artemis Sorras ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΡΙΝΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ Η ΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΘΑ ΤΟ ΖΗΣΕΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΞΕΘΑΡΕΨΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΚΡΥΦΟΣ ΕΔΩ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ

Φυσικά, δεν μπορώ να λάβω ως ευχή το να μην φύγω από εδώ μαζί με όλους τους υπόλοιπους που ο Σώρρας θεωρεί εχθρούς τους, ενώ παράλληλα «ήρθε και η ώρα» μου. Αυτή τη «συνάντηση» που ελπίζει ο Αρτέμης, μήπως να θεωρήσω ότι πρόκειται για πρόταση να πάμε σινεμά όλοι μαζί, εγώ μαζί με μερικές δεκάδες οπαδών του; Θα έχει και τσάι σε αυτή τη συνάντηση, στην οποία θα ζήσω το «έργο» ή θα με εκτελέσουν πριν καν φτάσει η ώρα για το τσαγάκι και τα μπισκοτάκια;

Επειδή ο αρχηγός της απάτης δεν γνωρίζει ορθογραφία, το επίθετο μου είναι «Ρήνος» και όχι «ΡΙΝΟΣ», όμως τα μέλη δεν άφησαν περιθώρια παρερμηνείας για το ποιος στοχοποιείται. Και αυτή τη φορά, όπως το καλοκαίρι του 2014, η στοχοποίηση συμπληρώθηκε από φωτογραφία μου (βλ. «Αν η Δικαιοσύνη είχε σταματήσει τον Σώρρα, η Παιδοψυχίατρος από τη Λαμία θα ήταν ζωντανή» και «Η δολοφονία στη Λαμία και τα έγγραφα που αποκαλύπτουν την εγκληματική οργάνωση Σώρρα»).

Ας δούμε μια μικρή συλλογή από τέτοιες εκδηλώσεις «αγάπης» προς το πρόσωπό μου, από ανθρώπους που με μισούν θανάσιμα, επειδή με την έρευνά μου είμαι αντίθετος σε μια από τις πιο γελοίες απάτες όλων των εποχών.

2017Apeili01 2017Apeili02 2017Apeili03 2017Apeili04 2017Apeili05 2017Apeili05b 2017Apeili06 2017Apeili07 2017Apeili08 2017Apeili09 2017Apeili00 2017Apeili10 2017Apeili11 2017Apeili12 2017Apeili13 2017Apeili14 2017Apeili15 2017Apeili16 2017Apeili17

Κλείνοντας αυτό το μικρό κείμενο, θα σας προετοιμάσω για την αποκάλυψη της Δευτέρας σχετικά με την κατάθεση των 600 δις στον Καναδά, με στοιχεία και έγγραφα που θα δείξουν για μια ακόμη φορά το μέγεθος της απάτης, ενώ προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα παρουσιάσω νέα στοιχεία για το φόνο της αδικοχαμένης Θώμης Κουμπούρα.

Η μόνη άμυνα που έχει ο δημοσιογράφος είναι πλέον το πληκτρολόγιο του. Άλλωστε, η δικαιοσύνη λειτουργεί τόσο αργά, που ουσιαστικά αφήνει τις εγκληματικές οργανώσεις ανενόχλητες. Δεν νομίζω να είναι δική μου ευθύνη να στοιχειοθετήσω το κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση, κατ’ επάγγελμα και κατά συνήθεια των αδικημάτων του Σώρρα και ιδιαίτερα των απειλών και της χρήσης πλαστών εγγράφων.

Η λύση αυτής της ιστορίας είναι τόσο απλή, όσο το να πάει ένας αστυνομικός σε γραφείο του Σώρρα, να ζητήσει τον «Ισολογισμό της Παγκόσμιας Τράπεζας του 2007», να δει τις πλαστές υπογραφές του Κάρολου Παπούλια και του Γεωργίου Αλογοσκούφη σε αυτό το ηλίθιο κείμενο (σελίδα 101 του Treasury Certificate of the Philippine Islands 2007), αλλά και στις αφίσες και στα φυλλάδια της οργάνωσης. Αν χρειάζεται κάποιος δείγμα υπογραφής του Καρόλου Παπούλια για να κάνει τη σύγκριση, η Βουλή είναι μια καλή πηγή. Μετά απλά συλλαμβάνονται οι εγκληματίες για τη χρήση πλαστών εγγράφων και για αδικήματα που περιγράφονται στο μισό Ποινικό Κώδικα. Τόσο απλό!

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: