Πολύτιμη νίκη για την Κέρκυρα: Νίκησε 1-0 τον Λεβαδειακό με γκολ του Γκόμες




Η Κέρκυρα κατάφερε να πάρει τρεις πολύτιμους βαθμούς, καθώς νίκησε στην έδρα της το Λεβαδειακό με 1-0, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 37ο λεπτό ο Ματιέ Γκόμες.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ξεκίνησε πολύ δυνατά και το πρώτο ημίωρο κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε την άμυνα της Κέρκυρας, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες για ν’ ανοίξει το σκορ. Πρώτα στο 19ο λεπτό όταν ο Μάντζιος βρέθηκε φάτσα με τον Κουτζαβασίλη, αλλά νικήθηκε από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Στο 22′ υπήρξε μια ακόμη καλή στιγμή για το Λεβαδειακό, όταν ο Τόνι Σίλβα μπήκε ταχύτατα μέσα στην περιοχή και με δυνατό σουτ προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Κουτζαβασίλη που αντέδρασε καλά και πάλι. Και όσο πίεζαν οι παίκτες του Λεβαδειακού, οι γηπεδούχοι κατάφεραν στην πρώτη, ουσιαστικά, ευκαιρία τους, να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα.
Συγκεκριμένα στο 34′ ο Επστάιν βρέθηκε μέσα στην περιοχή και δεξιά, τραβώντας αρκετούς αντιπάλους πάνω του και έστρωσε την κατάλληλη στιγμή στον Ματιέ Γκομέζ, που ήταν στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ναμάσκο.
Στην επανάληψη, το παιχνίδι ήταν ισορροποημένο με το Λεβαδειακό να θέλει να πιέσει για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά να μην μπορεί να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των γηπεδούχων. Η Κέρκυρα κατάφερνε να απομακρύνει τους κινδύνους για να διαφυλάξει τη νίκη και το κατάφερε, έχοντας σε καλή ημέρα και τον τερματοφύλακα της, Κουτζαβασίλη.

Ο διαιτητής, Γεώργιος Κομίνης, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Νιασέ, Καραμπουέ, Ντιόγκο και Μεντί.

Οι συνθέσεις:
Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Γκομέζ, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (74′ Κεϊτά), Σπίνουλας, Νίκιτς (83′ Αντιλέχου), Σιόντης, Ιωάννου, Επστάιν (71′ Κόντος), Ντιόγκο, Τουράμ.

Λεβαδειακός (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος (53′ Μαχαίρας), Ουόν, Νιασέ, Μεντί, Κουλιμπαλί (68′ Σουμπίνιο), Καλτσάς, Γιουσούφ, Τόνι Σίλβα (79′ Γιακουμάκης), Καραμπουέ, Μάντζιος.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: