Ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Digea από εργαζομένους Mega: Δεν υποβαθμίζεται το σήμα




Μέχρι την έκδοση της απόφασης της προσωρινής διαταγής επί της προσφυγής που κατέθεσαν οι ενώσεις εργαζομένων του Mega δεν θα υπάρξει καμία μεταβολή, άρα και δεν θα γίνει υποβάθμιση του σήματος του Mega από την Digea.

Αυτό σημειώθηκε ως εξέλιξη χθες μετά το δικαστήριο στο οποίο οι εργαζόμενοι ζήτησαν να εκδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης Digea τον Μάρτιο. Η απόφαση του δικαστή αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες αλλά μέχρι τότε δεν μπορεί να γίνει κάποια μεταβολή από την Digea.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης δεν θα πέσει «μαύρο» στο κανάλι και αναστάληκε και η στάση εργασίας την ώρα των δελτίων ειδήσεων των ιδιωτικών σταθμών που είχε εξαγγελθεί για χθες το βράδυ.

Στην ανακοίνωση των εργαζομένων αναφέρονται τα εξής:

Συζητήθηκαν σήμερα (χθες) Τετάρτη 15/2/17 τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η ΕΤΙΤΑ και Εργαζόμενοι του MEGA κατά της απόφασης της DIGEA να υποβαθμίσει το σήμα του σταθμού. Στη διαδικασία παρενέβησαν υπέρ του αιτήματος της ΕΤΙΤΑ και των Εργαζομένων, η ΕΣΗΕΑ και η ΕΠΗΕΑ. Ο δικαστής διέταξε μέχρι να εκδώσει την προσωρινή διαταγή (αύριο (σήμερα) Πέμπτη ή το αργότερο Παρασκευή στις 11.00 πμ) να μην υποβαθμίσει η DIGEA το σήμα του MEGA.
Ως εκ τούτου οι ομοσπονδίες αποφάσισαν την αναστολή της σημερινής κινητοποίησης στην DIGEA και των στάσεων εργασίας στους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: