Αλληλεγγύη: Ο ΔΗΣΥ σπεύδει να συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις του σουλτάνου Ερντογάν




«Δυστυχώς αυτό που ανακοινώσαμε χθες ότι οι Μηδίζοντες είναι χειρότεροι από τους Μήδους και οι Φοινικίζοντες από τους Φοίνικες, αποδεικνύεται περίτρανα από τη σπουδή με την οποία ο Συναγερμός έσπευσε να συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις του Ερντογάν του Μεγαλοπρεπούς», αναφέερει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Αυτό αναφέρει μέσω ανακοίνωσης το Κίνημα Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Η άμεση κατάθεση τροπολογίας ώστε να μεταφερθεί η αρμοδιότητα για τον καθορισμό των επετείων που θα γίνεται αναφορά στις τάξεις μέσω εγκυκλίων, από την Βουλή στο υπουργείο Παιδείας, μιλά από μόνη της».

«Καλούμε τους περήφανους Έλληνες αυτού του τόπου να αποχωρούν από εκδηλώσεις όπου με περισσή υποκρισία και άκρατο λαϊκισμό οι ηγέτες του Συναγερμού ενθυμούνται, για να επενδύσουν τις μιντιακές ανάγκες του κόμματος της «εθνικοφροσύνης», με πατριωτικές κορώνες για τους αγωνιστές που θυσιάστηκαν για την Ένωση» αναφέρει χαρακτηριστικά η Αλληλεγγύη.

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη τονίζει: «Η ηγεσία του Συναγερμού είναι πλήρως υποταγμένη στα κελεύσματα του Ερντογάν και ουδείς πατριώτης έχει θέση στις ανίερες θεατρικές παραστάσεις της παρούσης ηγεσίας του Συναγερμού».

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 17/02/2017 13:53

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: