Η Ελένη Θεοχάρους. Φωτογραφία Αρχείου. ΚΥΠΕ, ΚΑΤΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

Αλληλεγγύη: Ο ΔΗΣΥ σπεύδει να συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις του σουλτάνου Ερντογάν

«Δυστυχώς αυτό που ανακοινώσαμε χθες ότι οι Μηδίζοντες είναι χειρότεροι από τους Μήδους και οι Φοινικίζοντες από τους Φοίνικες, αποδεικνύεται περίτρανα από τη σπουδή με την οποία ο Συναγερμός έσπευσε να συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις του Ερντογάν του Μεγαλοπρεπούς», αναφέερει σε ανακοίνωσή του το Κίνημα Αλληλεγγύη.

Αυτό αναφέρει μέσω ανακοίνωσης το Κίνημα Αλληλεγγύη και προσθέτει: «Η άμεση κατάθεση τροπολογίας ώστε να μεταφερθεί η αρμοδιότητα για τον καθορισμό των επετείων που θα γίνεται αναφορά στις τάξεις μέσω εγκυκλίων, από την Βουλή στο υπουργείο Παιδείας, μιλά από μόνη της».

«Καλούμε τους περήφανους Έλληνες αυτού του τόπου να αποχωρούν από εκδηλώσεις όπου με περισσή υποκρισία και άκρατο λαϊκισμό οι ηγέτες του Συναγερμού ενθυμούνται, για να επενδύσουν τις μιντιακές ανάγκες του κόμματος της «εθνικοφροσύνης», με πατριωτικές κορώνες για τους αγωνιστές που θυσιάστηκαν για την Ένωση» αναφέρει χαρακτηριστικά η Αλληλεγγύη.

Καταλήγοντας, στην ανακοίνωση της η Αλληλεγγύη τονίζει: «Η ηγεσία του Συναγερμού είναι πλήρως υποταγμένη στα κελεύσματα του Ερντογάν και ουδείς πατριώτης έχει θέση στις ανίερες θεατρικές παραστάσεις της παρούσης ηγεσίας του Συναγερμού».

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 17/02/2017 13:53

1 Comment on "Αλληλεγγύη: Ο ΔΗΣΥ σπεύδει να συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις του σουλτάνου Ερντογάν"

  1. Crescenzio Sangiglio | February 17, 2017 at 5:20 PM | Reply

    Μετά την ανεκδιήγητη Μαρκουλλή, δεν μπορούσε και ο ΔΗΣΥ να μη πάρει μέρος στη προδοσία της ελληνοκυπριακής πατρίδας!! Μπράβο τους! Και αυτοί λέγονται “ελληνοκύπριοι”!
    Να ψηφίσει η Βουλή νόμο με τον οποίο να αφαιρεθεί η κυπριακή ιθαγένεια και υπηκοότητα ναπό όσους ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΗς ΚΛΥΠΡΙΑΚΉΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟΎ ΛΑΟΎ!! Αμέσως!
    Κρεσέντσιο Σαντζίλιο

Leave a comment

Your email address will not be published.


*