Άγρια επίθεση στον καθηγητή Άγγελο Συρίγο στο Πάντειο: Τον έστειλαν στο νοσοκομείο




Επίθεση από άγνωστα άτομα δέχθηκε ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Άγγελος Συρίγος, λίγο μετά τις 14:00, έξω από το Πανεπιστήμιο, στη λεωφόρο Συγγρού.

Οι άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν όταν τους έκανε παρατήρηση γιατί έκαναν γκράφιτι σε τοίχους και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή, ενώ ο καθηγητής διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου νοσηλεύεται. Αυτήν την ώρα βρίσκεται στο νοσοκομείο κλιμάκιο αστυνομικών.

Καταδίκη ΣΥΡΙΖΑ

«Ενέργειες τέτοιου είδους δεν έχουν καμία θέση, ούτε στα πανεπιστήμια, ούτε πουθενά αλλού», υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Άγγελος Συρίγος.

Καταδίκη από ΝΔ

«Καταδικάζουμε, με τον πιο έντονο τρόπο, την επίθεση που δέχθηκε ο καθηγητής Άγγελος Συρίγος στο προαύλιο του Παντείου Πανεπιστημίου από περιθωριακά στοιχεία», τονίζει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ και σημειώνει πως πρόκειται για ακόμη ένα κρούσμα βίας, που κάνει τους πολίτες να μην αισθάνονται ασφαλείς.

«Καλούμε την αστυνομία να ενεργήσει άμεσα για τον εντοπισμό και τη δίωξη των δραστών. Καλούμε, προπάντων, τον κατ’ ευφημισμό υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα, να αναλάβει τις ευθύνες του», προσθέτει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

15/02/2017 16:07
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: