Τουρκία: 4 νεκροί, τουλάχιστον 10 τραυματίες και ανθρωποκυνηγητό μετά τη νέα επίθεση (βίντεο)




Η τουρκική αστυνομία πυροβόλησε και σκότωσε έναν δεύτερο ύποπτο ως δράστη επίθεσης έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε σήμερα έξω από δικαστήριο στη Σμύρνη, δήλωσε πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας, ενώ το πρακτορείο ειδήσεων Ανατολή μετέδωσε πως οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες και για έναν τρίτο δράστη.

Τουλάχιστον ένας αστυνομικός και ένας υπάλληλος του δικαστηρίου της Σμύρνης όπου νωρίτερα σημειώθηκε μια ισχυρή έκρηξη σκοτώθηκαν, όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται πηγές προσκείμενες στην τουρκική αστυνομία. Σύμφωνα με νοσοκομειακές πηγές, οι τραυματίες από την έκρηξη ανέρχονται σε δέκα.

Νωρίτερα Τούρκοι αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν ύποπτο ως δράστη της επίθεσης έπειτα από έκρηξη που σημειώθηκε έξω από δικαστήριο στη Σμύρνη, δήλωσε πηγή στις δυνάμεις ασφαλείας.

https://www.youtube.com/watch?v=zAGFifAP_z4

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι τραυματίσθηκαν από την έκρηξη αυτή, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

https://www.youtube.com/watch?v=UziqpCXSFpE

Η έκρηξη σημειώθηκε κοντά στην είσοδο των δικαστών και των εισαγγελέων, μετέδωσε το CNN Turk, το οποίο έκανε λόγο για παγιδευμένο όχημα. Οι εικόνες που μεταδίδονται από την τηλεόραση δείχνουν ένα σύννεφο καπνού, ενώ ασθενοφόρα και αστυνομικά οχήματα εστάλησαν επιτόπου.

http://mignatiou.com/2017/01/vomvistiki-epithesi-ke-antallagi-piron-sta-dikastiria-tis-smirnis-toulachiston-3-travmaties/

05/01/2017 16:01
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP
Άγκυρα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: