Ο Κώστας Φιλιππίδης αγωνίζεται με τα μεγαθήρια του επί κοντώ στο μίτινγκ του Κότμπους




Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε τη σεζόν του κλειστού στίβου ο Κώστας Φιλιππίδης, αφού στο ντεμπούτο του στη σεζόν ξεπέρασε τα 5.73μ, επίδοση που του επιτρέπει να θέτει υψηλούς στόχους για τη συνέχεια. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014, με κεκτημένη ταχύτητα από την Ορλεάνη, αναχώρησε σήμερα για τη Γερμανία, προκειμένου να αγωνιστεί αύριο (Τετάρτη, 25/1) στο μίτινγκ του Κότμπους. 

Στόχος του να δει τον εαυτό του σε έναν ακόμη δυνατό αγώνα και μέσα από αυτόν να διορθώσει λάθη και φυσικά να ανέβει ακόμη υψηλότερα. Στο μίτινγκ του Κότμπους μετέχουν ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές του επί κοντώ, πολλοί από τους οποίους θα αγωνιστούν τον Μάρτιο και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Έτσι, ο άλτης του Δημήτρη Κυτέα θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους, όπως οι Ραφαέλ Χολτσντέπε, Γιαν Κούντλιτσα, Μάλτε Μορ, Σον Μπαρμπέρ και Πιότρ Λίσεκ.

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος έχει την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο, αλλά και ο προπονητής του Δημήτρης Κυτέας μετά τη Γερμανία θα ταξιδέψουν στη Γαλλία, για το μίτινγκ της πόλης Ρουέν (28/1).

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: