Νέα «γκέλα» για τον Παναθηναϊκό: Άθλια εμφάνιση και ισόπαλος 0-0 με τον Λεβαδειακό




Ο Παναθηναϊκός μετά από άθλια εμφάνιση, παραχώρησε ισοπαλία 0-0 στον Λεβαδειακό στο «Απόστολος Νικολαϊδης», για τη 18η αγωνιστική της Super League. Η απώλεια αυτή σημαίνει ότι οι «πράσινοι» έχασαν την ευκαιρία να ξεπεράσουν την Ξάνθη και τον Πανιώνιο και παραμένουν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Οσο για τους φιλοξενούμενους, κατέκτησαν πανάξια έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά τους να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη.

Το ερώτημα αν υπάρχει χειρότερος Παναθηναϊκός από αυτον που παρακολουθούμε τους τελευταίους πέντε μήνες, απαντήθηκε σήμερα. Υπάρχει! Ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, επί 90 λεπτά χωρίς ούτε μία οργανωμένη επίθεση η οποία να καταλήξει σε τελική προσπάθεια. Χωρίς καν ατομικές ενέργειες που να φανερώνουν την ποιότητα που (αναμφισβήτητα) έχουν κάποιοι από τους παίκτες του. Γενικά, μια ομάδα που διώχνει από το γήπεδο οποιονδήποτε θέλει να παρακολουθήσει έναν στοιχειωδώς ποιοτικό αγώνα.

Αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι η καλύτερη στιγμή του ήταν μια κεφαλιά του Μπεργκ-άουτ από κόρνερ του Βιγιαφάνες στ 66΄, για να συνειδητοποιήσει πόσο κακός ήταν ο Παναθηναϊκός. Απέναντί του ο Λεβαδειακός στάθηκε όρθιος πολύ πιο εύκολα απ΄ότι φανταζόταν ακόμα κι ο προπονητής του, Γιάννης Χριστόπουλος, ενώ του ανήκει κι η μοναδική κλασική ευκαιρία του παιχνιδιού. Στο 71΄ ο Μάντζιος «άδειασε» τον Κουτρουμπή και πλάσαρε έξοχα τον Βλαχοδήμο, ο οποίος ενστικτωδώς βρήκε τη μπάλα με το αριστερό χέρι, τόσο όσο χρειαζόταν για να μην καταλήξει στα δίχτυα. Ολα αυτά από τον Λεβαδειακό, την ομάδα με τη χειρότερη συγκομιδή εκτός έδρας στη φετινή Λίγκα…

Διαιτητής: Ζαχαριάδης
Κίτρινες: Καλτσάς, Μαχαίρας, Ναμάσκο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μαρίνος Ουζουνίδης): Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Μέστο, Κουτρουμπής, Τελάντερ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (77΄ Ρέις), Βιγιαφάνιες, Μπουμάλ (58΄ Ρινάλντι), Παναγιώτης Βλαχοδήμος (65΄ Χατζηγιοβάννης), Μπεργκ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Μεντί, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (70΄ Καψάσκης), Γιακουμάκης (83΄ Τόπι), Καλτσάς, Καραχάλιος, Μάντζιος (90+3΄ Βασιλείου)

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: