Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος. ΑΠΕ-ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές

Ο κ. Μουλόπουλος πάει ως κομισάριος της κυβέρνησης στον ΔΟΛ, υποστηρίζει ο Λοβέρδος

Την θέση ότι ο κ. Μουλόπουλος τοποθετήθηκε στον ΔΟΛ ως «κομισάριος», διατύπωσε, μιλώντας στην Ολομέλεια, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος.

«Ο πρωθυπουργός απάντησε στη Βουλή χθες, στο πλαίσιο του “πουλάμε τρέλα”: “Γιατί; Και ο κ. Καψής μετά από την υπουργία του δεν γύρισε σε μια δουλειά; Ο κ. Μιχελάκης δεν έγινε διευθυντής ειδήσεων στον ΑΝΤ1;” Αυτό λέμε; Το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να γυρίζει στο επάγγελμά του; Βεβαίως, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να γυρίσει στο επάγγελμά του και ο κ. Μουλόπουλος και ο κ. Αμυράς και όλοι μας, όσοι έχουμε εργασία, όσοι έχουμε επαγγέλματα. Γιατί υπάρχουν εδώ και ανεπάγγελτοι. Όμως όσοι έχουμε επαγγέλματα, όταν ο λαός μάς αποδοκιμάσει, θα γυρίσουμε στα επαγγέλματά μας», σχολίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε:

«Εδώ δεν πρόκειται περί αυτού. Εδώ πρόκειται περί τοποθετήσεως κομισαρίου. Εδώ τοποθετήθηκε κομισάριος, διότι ο κ. Μουλόπουλος δεν επέστρεψε ως δημοσιογράφος στον ΔΟΛ. Νομίζω ότι είναι συνταξιούχος. Ως τι επέστρεψε; Ως δημοσιογράφος απλός για να γράφει; Ως ειδικός επί της διαρρύθμισης “κόκκινων” δανείων, δηλαδή θα πάει στις τράπεζες και θα ανοίξουν οι πόρτες διότι ξέρει τα θέματα; Ή ως τοποτηρητής μιας πολιτικής συμφωνίας στο πλαίσιο της οποίας απελύθη και ο Δημήτρης Μητρόπουλος την Κυριακή και εμφανίστηκε ως παραίτηση; Ως τι έχει πάει εκεί;».

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σχολίασε και την αναφορά του πρωθυπουργού στον κ. Αναστασιάδη. «Εδώ χθες επιτέθηκε, με προσωπική αναφορά, στον ιδιοκτήτη του “Πρώτου Θέματος”, που έγινε άνανδρη όταν πέρασε στα θέματα της οικογένειάς του, για το πού κατοικούν τα παιδιά του. Γιατί; Γιατί τα τελευταία πρωτοσέλιδα αυτής της εφημερίδας αναφέρονται σε θέματα παράνομων προσλήψεων κλπ. Δεν είναι υποχρέωση μιας εφημερίδας εάν έχει ένα θέμα να το προβάλει και της κυβέρνησης να απαντάει; Αυτό δεν είναι η Δημοκρατία; Δημοκρατία είναι να λες “πού μένουν τα παιδιά σου;” Σε ποιόν το έδειξε αυτό; Εκτιμώ, λοιπόν, ότι αυτή η επίθεση είναι άνανδρη», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

19/01/2017 16:50
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Be the first to comment on "Ο κ. Μουλόπουλος πάει ως κομισάριος της κυβέρνησης στον ΔΟΛ, υποστηρίζει ο Λοβέρδος"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*