Η σταρ του σινεμά Πάμελα Άντερσον σε στρατόπεδα προσφύγων στη Γαλλία




Χώρους φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων στη Γαλλία επισκέφτηκε την προηγούμενη εβδομάδα η γνωστή ηθοποιός Πάμελα Άντερσον.

Η σταρ του σινεμά και της τηλεόρασης αφού πήγε σε ένα σούπερ μάρκετ της περιοχής και έκανε μερικές αγορές στη συνέχεια πήγε και μοίρασε τρόφιμα, βιβλία ζωγραφικής και σκεπάσματα στους μετανάστες του Linière à Grande-Synthe και του Καλαί, στη βόρεια Γαλλία.

Και η συζήτηση στα γαλλικά μέσα ενημέρωσης «άναψε» για την σκοπιμότητα των επισκέψεων των διασήμων στα στρατόπεδα των μεταναστών και των προσφύγων και κατά πόσο αυτές βοηθούν πραγματικά ή είναι απλά ένα παιχνίδι πολιτικής δημοσιότητας.

Μάλιστα η εφημερίδα Le Figaro κάνει μία ολόκληρη ανάλυση με τίτλο «Η Πάμελα Άντερσον, οι μετανάστες και οι πολιτική παράσταση». Με τον αρθρογράφο να αναρωτιέται εάν ο κόσμος συνεχίζει να σκέφτεται πολιτικά.

Πάντως η Αμερικανίδα σταρ δεν παρέλειψε να είναι κομψά ντυμένη, να φοράει το αστραφτερό της χαμόγελο και τις ψηλοτάκουνες γόβες της κατά την επίσκεψη στο στρατόπεδο. Αλλά και ο προσωπικός της φωτογράφος ήταν εκεί να απαθανατίσει τις «όμορφες» στιγμές της λαμπερής σταρ με τους ανθρώπους που η ζωή του φέρθηκε τόσο σκληρά.

Κι αφού όλα λειτούργησαν με βάση το σχέδιο το επόμενο στάδιο είναι πάντα ο έλεγχος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το ίντερνετ για να ελεγχθεί η αλληλεπίδραση αυτής της κίνησης. Με τον αρθρογράφο της εφημερίδας να υπογραμμίζει ότι «δεν υπέχει καμία ευαισθητοποίηση πίσω από αυτό».

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: