Η Έμμα Στόουν και οι κρίσεις άγχους αν και ήταν μία καλή χρονιά για την ηθοποιό




Το 2016 ήταν μία καλή χρονιά για την ηθοποιό Έμμα Στόουν. Η νέα της ταινία La La Land θεωρείται θαυμάσια και οι φήμες τη θέλουν να είναι η κύρια διεκδικήτρια του βραβείου καλύτερης ηθοποιού στα επερχόμενα Όσκαρ.

Κι ενώ όλοι θα μπορούσαν να πουν βλέποντας την 28χρονη ηθοποιό ότι είναι το ένα από τα πιο ξέγνοιαστα άτομα η ίδια αποκάλυψε πρόσφατα σε μία συνέντευξη που έδωσε ότι έχει δώσει αγώνα για να καταπολεμήσει το άγχος.

Η ηθοποιός δήλωσε στο Rolling Stone ότι το άγχος της ήταν εξουθενωτικό όταν ήταν παιδί. Οι κρίσεις πανικού ήταν συνηθισμένες και το μυαλό της έκανε μελλοντικά σενάρια καταστροφολογίας.

«Όταν ήμουν περίπου επτά χρόνων ήμουν σίγουρη ότι το σπίτι μου έπιασε φωτιά. Το ένιωθα. Δεν ήταν μία παραίσθηση, ήταν σαν μία μαχαιριά στο στήθος μου, δεν μπορούσα να αναπνεύσω, ένιωθα ότι τελείωνε ο κόσμος. Υπήρχαν μερικές στιγμές ηρεμίας, αλλά το άγχος μου ήταν σταθερό. Ρωτούσα τη μαμά μου εκατό φορές για το πρόγραμμα της ημέρας της. Ήθελα να ξέρω πόση ώρα θα είναι μακριά μου; Πού θα πήγαινε; Τι θα φάμε το μεσημέρι; Όλα. Είχα πάντα ένα αίσθημα ναυτίας. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να πάω στα σπίτια των φίλων μου και μετά βίας έβγαινα από την πόρτα του σπιτιού μου για να πάω σχολείο».

 

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: