Δεν εντόπισε Έλληνες μεταξύ των τραυματιών από την επίθεση στην Πόλη το ελληνικό Προξενείο




Κλιμάκια του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος που επισκέφθηκαν τα νοσοκομεία όπου νοσηλεύονται τραυματίες της αιματηρής επίθεσης σε γνωστό κλαμπ της Κωνσταντινούπολης, δεν εντόπισαν κανένα Έλληνα, μεταξύ των τραυματιών.

Αν και μέχρι στιγμής επισήμως δεν έχουν ανακοινωθεί οι ταυτότητες και των 39 θυμάτων της επίθεσης, οι ελληνικές προξενικές αρχές, δεν έχουν καμμία ενημέρωση ότι μεταξύ των θυμάτων υπάρχουν Έλληνες (ομογενείς ή επισκέπτες). Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των 15 ξένων υπηκόων που έχουν χάσει τη ζωή τους είναι Ισραηλινοί, Ιορδανοί και Αζέροι.

Το Γενικό Πρόξενείο της Ελάδος νωρίς το πρωί με μήνυμά του συνέστησε στους παρεπιδημούντες στην Κωνσταντινούπολη προσοχή και αποφυγή πολυσύχναστων σημείων.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ: Πολίτες από τη Σαουδική Αραβία, το Μαρόκο, τον Λίβανο, αλλά και τη Λιβύη είναι μεταξύ των θυμάτων της αιματηρής επίθεσης στο κλαμπ Reina της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με την υπουργό Οικογένειας και Κοινωνικών Πολιτικών Φατμά Μπετούλ Σαγιάν Καγιά, όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.

Τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν από την επίθεση, ενώ αρκετοί από αυτούς ήταν ξένοι υπήκοοι.

01/01/2017 14:08
ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή μας Α. Ρομπόπουλου
Κωνσταντινούπολη, Turkey

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: