Το “Παρατηρητήριο ΔΗΣΥ” καταδικάζει την υπόσκαψη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά




Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση του “Παρατηρητηρίου ΔΗΣΥ (Δημοκρατικού Συναγερμού)”, το οποίο καταδικάζει την υπόσκαψη του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκου Κοτζιά και των προσπαθειών του να επιβάλει την ακύρωση των τουρκικών εγγυήσεων.

Ολη η ανακοίνωση ακολουθεί:

“Με απογοήτευση παρακολουθούμε την συστηματική υπόσκαψη του κύρους του κ. Κοτζιά από την φανερή και κρυφή πολεμική που δέχεται.

Η απογοήτευση μας είναι ακόμα μεγαλύτερη όταν γνωστά στελέχη του κόμματος μας με προσβάσεις σε ολόκληρη την ηγεσία ηγούνται αυτής της λανθασμένης και επικίνδυνης και άδικης συστηματικής επίθεσης κατά του υπουργού της Ελλάδος μας.

Αντί να τα έχουν με τον Ερντογάν και τον εαυτό τους που επιπόλαια πίστευαν ότι ο Ακιντζί είναι αυτόνομος τα έχουν με αυτόν που μας προστάτευσε από μια πενταμερή χωρίς τίποτα προσυμφωνημένο. Ξέχασαν με ευκολία τις δηλώσεις του Ν. Χριστοδουλίδη ότι σε Διεθνή Διάσκεψη θα πάμε μόνο όταν όλα είναι προσυμφωνημένα 99% και στη ουσία πάμε στην ΔΔ για επικύρωση.

Γιατί λοιπόν αυτή η εθνικά ζημιογόνα πολιτική; Θέλουν όσοι διαφωνούν μαζί τους να σωπάσουν; Αυτό είναι; Λυπούμαστε που ως άλλοι Συναγερμικοί θα τους απογοητεύσουμε. Σήμερα είναι τόσο κρίσιμα τα πράγματα που κανείς δεν δικαιούται να σωπαίνει”.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: