«Θα μου λείπεις για πάντα», δήλωσε ο σύντροφος του: Εκδηλώσεις αγάπης για τον Τζόρτζ Μάικλ




Ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ με ανάρτηση του στο twitter εξέφρασε την θλίψη του για την στιγμή που ανακάλυψε τον 53χρονο μουσικό νεκρό στο σπίτι του στο Γκόρινγκ, στο Όξφορντσιρ , ανήμερα τα Χριστούγεννα.

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βρετανίας, ο θάνατος του 53χρονου βρετανού αστέρα της ποπ, που είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στο παρελθόν, δεν ήταν «ύποπτος», ενώ ο ατζέντης του, Μάικλ Λίπμαν τόνισε ότι ο τραγουδιστής πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια, σύμφωνα με το BBC

«Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ, όταν το πρώτο πράγμα που βλέπεις το πρωί είναι τον σύντροφο σου νεκρό στο κρεβάτι», δήλωσε ο Φάντι Φαουάς με tweet του αργά την Δευτέρα. «Θα μου λείπεις για πάντα», πρόσθεσε.

Πολλοί θαυμαστές του Μάικλ συνεχίζουν να αποτίουν φόρο τιμής αφήνοντας λίγα λουλούδια, ανάβοντας κεριά έξω από τα σπίτια του, στο Λονδίνο και το Όξφορντσιρ.

Συγκινημένοι από τις εκδηλώσεις αγάπης δηλώνουν οι συγγενείς και οι φίλοι του Τζορτζ Μάικλ

Βαθύτατα συγκινημένοι δηλώνουν η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του Τζορτζ Μάικλ από τις εκδηλώσεις αγάπης των θαυμαστών του σταρ, ο οποίος πέθανε την Κυριακή σε ηλικία 53 ετών.

“Η οικογένεια και οι στενοί φίλοι του Τζορτζ δεν έχουν λόγια για το απίστευτο κύμα στοργής που εκδηλώνεται τις ώρες και τις ημέρες μετά τον θάνατό του”, γράφουν σε ανακοίνωσή τους που δόθηκε στη δημοσιότητα από τον ατζέντη του. “Για κάποιον η ζωή του οποίου περιστρεφόταν γύρω από τη μουσική και ο οποίος αγαπούσε την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές του (…) δεν θα μπορούσε να υπάρξει μεγαλύτερη τιμή από αυτά, τα πάμπολλα μηνύματα λατρείας”, τόνισαν.

Πολλοί θαυμαστές του, με δάκρυα στα μάτια, πήγαν και σήμερα στα δύο σπίτια του, στο Λονδίνο και το Γκόρινγκ, για να εναποθέσουν λίγα λουλούδια και να ανάψουν ένα κερί.

Ο Τζορτζ Μάικλ βρέθηκε νεκρός ανήμερα τα Χριστούγεννα από τον σύντροφό του, τον Φάντι Φάουαζ, μέσα στο σπίτι του στο Γκόρινγκ.

“Πήγα να τον ξυπνήσω και είχε φύγει, αναπαυόταν γαλήνια στο κρεβάτι του”, είπε ο Φάουαζ στην εφημερίδα Daily Telegraph.
Σύμφωνα με τον μάνατζέρ του, τον Μάικλ Λίπμαν, ο τραγουδιστής υπέστη καρδιακή ανακοπή. Η αστυνομία δεν θεωρεί ύποπτο τον θάνατό του, όμως ανακοίνωσε ότι διατάχθηκε νεκροτομή.

27/12/2016 20:30
ΑΠΕ-ΜΠΕ-AFP
Λονδίνο, United Kingdom

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: