Ο Ομπάμα προσφέρει τη βοήθεια του στην Τουρκία μετά την “φρικτή επίθεση” στην Πόλη

FILE PHOTO. Medics carry a wounded victim on a stretcher to an ambulance after a gun attack on Reina, a popular night club in Istanbul, near by the Bosphorus, in Istanbul, Turkey, 01 January 2017. At least 39 people were killed and 65 others were wounded in the attack, local media reported. EPA, MURAT ERGIN, IHLAS NEWS AGENCY TURKEY OUT
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για την «φρικτή» πολύνεκρη επίθεση σε νυχτερινό κέντρο της Κωνσταντινούπολης κι έδωσε εντολή στην κυβέρνησή του να προσφέρει βοήθεια στις τουρκικές αρχές, ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.

«Ο πρόεδρος ενημερώθηκε από την ομάδα του για την εθνική ασφάλεια σχετικά με την επίθεση στην Κωνσταντινούπολη», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Έρικ Σουλτς σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα η αμερικανική προεδρία.

«Ο πρόεδρος εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τις ζωές αθώων που χάθηκαν κι έδωσε οδηγίες στην ομάδα του να προσφέρει όποια βοήθεια απαιτείται στις τουρκικές αρχές και να συνεχίσει να τον ενημερώνει», προστίθεται στην ανακοίνωση της αμερικανικής προεδρίας.

Ο Ομπάμα κάνει ολιγοήμερες διακοπές στη Χαβάη.

01/01/2017 03:59
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters-AFP
Χονολουλού, United States

Εγγραφή στο δωρεάν newsletter του HellasJournal

* indicates required

Latest of HellasJournal


%d bloggers like this: