Στην επιτροπή αθλητών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας WTF ο Μιχάλης Μουρούτσος




Στην επιτροπή αθλητών της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (WTF), εξελέγη ο Μιχάλης Μουρούτσος. Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ, ο οποίος πρόσφατα βραβεύτηκε από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία (ETU) για τα αθλητικά του επιτεύγματα, θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση της επιτροπής που θα πραγματοποιηθεί στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, στις 8 Δεκεμβρίου.

«Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός, ότι οι αθλητές που αποσύρονται από την ενεργό δράση, θα μοιράζονται τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Από το 2000, το ταεκβοντό έχει αλλάξει ριζικά, πράγμα που σημαίνει ότι κάθε φορά υπάρχουν και διαφορετικές απαιτήσεις που θα πρέπει να πληρούνται. Είναι χαρά μου να είμαι μέρος μιας ομάδας που θα εργαστεί από την οπτική του αθλητή, προς όφελος του αθλητή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την ψήφο της και για την επιλογή της να εκπροσωπώ μαζί με την Μπριγκίτε Γιαγκουέ Ενρίκε, τους αθλητές της Ευρώπης. Διαβεβαιώνω ότι θα αφοσιωθώ στα καθήκοντά μου για το καλό των αθλητών του ταεκβοντό», δήλωσε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Να θυμίσουμε ότι ο Μουρούτσος, από το Σίδνεϊ 2000 έως το Λονδίνο 2012, ήταν ο μοναδικός εκπρόσωπος του ευρωπαϊκού ταεκβοντό, με χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: