Σοκ στη Ρεάλ με Κρόος: Το 2017 επιστρέφει ο Γερμανός μέσος λόγω τραυματισμού




Σοκ στη Ρεάλ με τον Τόνι Κρόος, καθώς αυτό που θεωρήθηκε ως ένα μικροπρόβλημα μετά το παιχνίδι με τη Λεγανές, αποδείχθηκε ιδιαίτερα σοβαρός τραυματισμός. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο διεθνής μέσος στη Γερμανία, όπου είχε μεταβεί για να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα, έδειξαν ότι έχει υποστεί αποσπαστικό κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού.

Ο 26χρονος άσος αναμένεται να επιστρέψει στη Μαδρίτη για περαιτέρω εξετάσεις και στη συνέχεια θα αποφασιστεί αν απαιτείται να υποβληθεί σε επέμβαση, που μπορεί να τον κρατήσει γύρω στους τρεις μήνες εκτός γηπέδων. Ακόμη κι αποφύγει το χειρουργείο, όμως, ο Κρόος δύσκολα θα επανέλθει πριν τις αρχές του 2017, όπερ σημαίνει ότι θα χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια των ομίλων του Champions League, με Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Ντόρτμουντ, το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων, αλλά και μία σειρά δύσκολων αγώνων της Ρεάλ στο πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα τα εκτός έδρας ντέρμπι με την Ατλέτικο (19/11) και την Μπαρτσελόνα (3/12).

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Κρόος ολοκλήρωσε κανονικά την κυριακάτικη αναμέτρηση με τη Λεγανές και μάλιστα «έβγαλε» την ασίστ για το γκολ του Μοράτα, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 3-0. Στο ίδιο ματς έκανε την επανεμφάνισή του μετά από απουσία ενός μηνός λόγω τραυματισμού ο Λούκα Μόντριτς, όμως πάνω που ο Ζινεντίν Ζιντάν χάρηκε για την επιστροφή του ενός βασικού του χαφ, έχασε τον άλλον!

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: