Συνεργασία της Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ με την Γαλλική PMU




Τη στρατηγική συνεργασία της με τις γαλλικές ιπποδρομίες Pari Mutuel Urbain (PMU) ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ του ΟΠΑΠ και εξασφάλισε για τους Έλληνες παίκτες από τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016 τη συμμετοχή τους στο μεγαλύτερο ευρωπαϊκό ιπποδρομιακό κουμπαρά (commonpool), στον οποίο μετέχουν συνολικά 19 χώρες με 24.000 σημεία πώλησης.

Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας της εταιρείας για την ανάπτυξη του ιπποδρομιακού προϊόντος, παρέχεται για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά η ευκαιρία στους παίκτες, όχι απλά να στοιχηματίζουν στις γαλλικές ιπποδρομίες, αλλά να συμμετέχουν σε κοινό κουμπαρά μαζί με τα ποσά που στοιχηματίζουν παίκτες από άλλες χώρες. Με αυτό τον τρόπο, οι παίκτες από την Ελλάδα έχουν τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μεγαλύτερα ποσά.

Οι γαλλικές ιπποδρομίες έχουν τζίρο 8,2 δισ. ευρώ το χρόνο και 22,5 εκατομμύρια ευρώ κατά μέσο όρο την ημέρα. Στο γαλλικό κουμπαρά παίζονται 823.500 ευρώ κατά μέσο όρο ανά γαλλική ιπποδρομία.

Τα προσφερόμενα παιχνίδια στα οποία συμμετέχουν οι Έλληνες παίκτες, μέσω περίπου 800 πρακτορείων του ΟΠΑΠ, είναι: Γκανιάν, Πλασέ, Δίδυμο, Φορκάστ, Τρίο, Τρικάστ, Σουίνγκερ, καθώς και το νέο παιχνίδι 2 στα 4.

Η εταιρεία Ιπποδρομίες ΑΕ, μέλος του ομίλου ΟΠΑΠ, έχει το αποκλειστικό δικαίωμα διοργάνωσης και διεξαγωγής επίγειου και διαδικτυακού αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος στην Ελλάδα για 20 και για 5 χρόνια, αντίστοιχα.

Στόχοι της εταιρείας Ιπποδρομίες ΑΕ είναι η άρτια διοργάνωση της ιπποδρομιακής δραστηριότητας στο Μαρκόπουλο Αττικής, η ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών, η περαιτέρω διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα, καθώς και η προσφορά στο κοινό μίας σύγχρονης παικτικής εμπειρίας τόσο σε ελληνικές όσο και διεθνείς ιπποδρομίες, σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες αρχές του υπεύθυνου παιχνιδιού.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: