Σήμερα η παρουσίαση των βιβλίων του Σταύρου Λυγερού: Στη Λέσχη Αξιωματικών




Την Τρίτη 29 Νοεμβρίου, στις 19.00′, στη Λέσχη Αξιωματικών – Σαρόγλειο Μέγαρο (Βασιλίσσης Σοφίας και Ρηγίλλης), θα γίνει η παρουσίαση των δίδυμων βιβλίων του Σταύρου Λυγερού “Η ισλαμική τρομοκρατία” και “Η εισβολή των αμάχων” (εκδόσεις Πατάκη).

Τα δύο αυτά βιβλία καταπιάνονται με τους δύο “ανέμους” που ξεχύθηκαν κυρίως στην Ευρώπη μετά το άνοιγμα του ασκού του Αιόλου που προκάλεσαν οι δυτικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή. Το πρώτο βιβλίο καταπιάνεται με την επέκταση των επιθέσεων της ισλαμικής τρομοκρατίας. Το δεύτερο καταπιάνεται με την ωρολογιακή βόμβα του προσφυγικού-μεταναστευτικού προβλήματος (ειδικά για την Ελλάδα).
Για τα βιβλία θα μιλήσουν κατ’ αλφαβητική σειρά ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας και η βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη.
Οι τρεις διακεκριμένοι πολιτικοί είναι φορείς τριών διαφορετικών ιδεολογικών αντιλήψεων, γεγονός που προσδίδει ξεχωριστό ενδιαφέρον στην εκδήλωση, η οποία αναμένεται να βγάλει και ειδήσεις.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: