Συλλυπητήρια Αναστασιάδη για το θανατηφόρο πολύνεκρο τροχαίο στα κατεχόμενα




“Εκφράζω τη βαθιά μου λύπη για το δυστύχημα στον Πενταδάκτυλο.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και δύναμη στους τραυματίες”, αναφέρει σε μήνυμά του στο τουίτερ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης με αφορμή το τροχαίο δυστύχημα το πρωί στα κατεχόμενα με θύματα μαθητές Λυκείου.

Εξάλλου, νωρίτερα σε μήνυμά του, επίσης στο τουίτερ, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος είχε γράψει ότι η κυβέρνηση είχε προσφερθεί να βοηθήσει όπως μπορεί εάν της ζητηθεί από την τ/κ πλευρά και πρόσθεσε ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Νίκου Χριστοδουλίδη με τον εκπρόσωπο του Τ/κ ηγέτη, Μπαρίς Μπουρτζιού.

Το πρωί μικρό λεωφορείο που μετέφερε μαθητές στο σχολείο στα κατεχόμενα συγκρούστηκε με φορτηγό με αποτέλεσμα δύο μαθήτριες, 16 ετών και ο οδηγός του λεωφορείου να χάσουν τη ζωή τους.

Δύο εκ των επτά τραυματιών, ένας 15χρονος μαθητής και η 53χρονη σύζυγος του οδηγού του μικρού λεωφορείου, διατρέχουν κίνδυνο λόγω των εσωτερικών τραυμάτων σε ζωτικά όργανα, ανακοίνωσε ο “υπουργός υγείας”, Φαίζ Σουτσιούογλου.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στο “κρατικό” νοσοκομείο Μπουρχάν Ναλμπάντογλου της Λευκωσίας, όπου έχουν μεταφερθεί οι 7 τραυματίες της μετωπικής σύγκρουσης, ο κ. Σουτσιούογλου είπε ότι τέσσερις εκ των τραυματιών νοσηλεύονται σε κανονικούς θαλάμους.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: