“Βόμβα” Τράμπ: Ο Άσαντ, η Ρωσία και το Ιράν εξουδετερώνουν το Ισλαμικό Κράτος στη Συρία




Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι “δεν του αρέσει ο Άσαντ, αλλά είναι ο Άσαντ που εξουδετερώνει το Ισλαμικό Κράτος μαζί με τη Ρωσία και το Ιράν.

Παράλληλα, αναρωτήθηκε γιατί οι στρατηγοί δε μπορούν να δράσουν μυστικά και να κάνουν μία αιφνιδιαστική επίθεση στη Μοσούλη;

Επίσης, διευκρίνισε ότι ο ίδιος και ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του, Πενς, δεν έχουν συζητήσει για ενδεχόμενη στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ στη Συρία, τονίζοντας ότι ο ίδιος “διαφωνεί” με τις απόψεις του υποψηφίου αντιπροέδρου του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι θα φέρει πίσω στις ΗΠΑ τις ενεργειακές εταιρίες κι ότι αυτές θα μπορούν να είναι ανταγωνιστικές και να συμμετέχουν στη μείωση του εθνικού χρέους, αλλά και των ελλειμμάτων του προϋπολογισμού.

Παράλληλα, τόνισε ότι θα δώσει έμφαση στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ενώ χρειάζονται περισσότερα από τον άνεμο και την ηλιακή ενέργεια.

Ο Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι έχει ξοδέψει ποσό μεγαλύτερο των 100 εκατομμυρίων δολαρίων από τους προσωπικούς του λογαριασμούς, για τη χρηματοδότηση του προεκλογικού του αγώνα.

Επίσης τόνισε ότι θα διορίσει έναν ανώτατο δικαστή, “στο πρότυπο” του δικαστή Άντονιν Σκαλία.

http://mignatiou.com/2016/10/choris-xekatharo-nikiti-i-tileoptiki-anametrisi-metaxi-tou-trab-ke-tis-chilari-klinton/

http://mignatiou.com/2016/10/o-trab-sinantithike-me-ginekes-pou-katigoroun-ton-klinton-gia-sexoualika-paraptomata/

http://mignatiou.com/2016/10/o-trab-parameni-proklitikos-ke-emmeni-ston-proeklogiko-tou-agona-etimos-gia-polemo/

10/10/2016 06:36
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Ουάσινγκτον, United States

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: