Τα διαχρονικά προβλήματα του Μπίλ Κλίντον: Νέο βιβλίο για σχέσεις με νεαρές κοπέλες




Όσο πλησιάζουμε στην 8η Νοεμβρίου ημέρα της διεξαγωγής των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ, όλο και μεγαλύτερος είναι ο ξεπεσμός που βγαίνει στη φόρα και κάνει ακόμα πιο μελανή την εικόνα του πολιτικού συστήματος της υπερδύναμης.

Στο νέο του βιβλίο με τίτλο “Guilty as Sin” o γνωστός συγγραφέας Best Sellers των New York Times, Edward Clein, φέρνει στο φως νέα στοιχεία για τον προβληματικό χαρακτήρα, του πρώην Προέδρου και συζύγου της υποψηφίου των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, τα οποία αμαυρώνουν ακόμη πιο πολύ την εικόνα της οικογένειας Κλίντον.

Οι πληροφορίες έχουν να κάνουν με τη σουίτα που διατηρεί ο Μπίλ Κλίντον στην Προεδρική του Βιβλιοθήκη στο Λίτλ Ρόκ, της πολιτείας του Αρκάνσας.

Σύμφωνα με το συγγραφέα, ο πρώην Πρόεδρος συχνά πυκνά καλεί κοπέλες που κάνουν πρακτική στη Βιβλιοθήκη του, για ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και μασάζ, στην σουίτα του.

Σε μια μαρτυρία φοιτήτριας 20 ετών, αναφέρεται ότι του έκανε μασάζ στα πόδια. Σε άλλο περιστατικό σέρβιρε σαμπάνια και μπύρα στις κοπέλες, τους πρόσφερε τριαντάφυλλα και σε κάποια στιγμή πήρε μια μάνικα και άρχισε να βρέχει τις κοπέλες.

Σε προδημοσίευση του βιβλίου ο Clein, αναφέρει ότι θα αποκαλύψει την πραγματική ιστορία πίσω από το σκάνδαλο των emails της Χίλαρι Κλίντον και όλο το βρώμικο παρασκήνιο που κατάφερε μέχρι σήμερα να αποφύγει τις νομικές συνέπειες.

Το βιβλίο που κυκλοφορεί σε λίγες ώρες, αποτελεί άλλο ένα κτύπημα στο πολιτικό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών κα αναδύει μια δυσοσμία για το επίπεδο των πολιτικών προσωπικοτήτων της υπερδύναμης.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: