«Στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή» για τον Ολυμπιακό o Λούκα Μιλιβόγεβιτς




Ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήρθε σαν από… μηχανής Θεός στις καθυστερήσεις χαρίζοντας τη νίκη και τους 3 βαθμούς στον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, το οποίο διεκόπη προσωρινά λόγω καπνογόνων, για την 8η αγωνιστική της Super League. Ο Σέρβος μέσος παραδέχτηκε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) και στο Πρακτορείο Sport πως η ομάδα του Πειραιά δεν έπιασε καλή απόδοση κόντρα στους Θεσσαλονικείς, αλλά στο τέλος… αυτό που μένει είναι η νίκη!

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι, πετύχαμε τη νίκη, κάναμε τη διαφορά και παραμείναμε πρώτοι. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς,» είπε αρχικά ο Μιλιβόγεβιτς.

Για το γεγονός πως σημείωσε το νικητήριο γκολ της ομάδας του, στις καθυστερήσεις, εξήγησε: «Ξέρετε καμιά φορά συμβαίνει έτσι η κατάσταση. Ήμουν στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή. Για μένα σημασία έχει να είμαι υγιής, να σκοράρω και η ομάδα μου να πετυχαίνει νίκες».
Πόσο επηρέασε την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με γκολ του Βαρέλα στο 6ο λεπτό; «Ηταν δύσκολο για εμάς που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όμως? επιστρέψαμε. Μπορώ να πω πως δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά στο τέλος φτάσαμε στο στόχο μας, τη νίκη,» απάντησε και είπε για την εικόνα του αγώνα: «Σήμερα δεν ισοφαρίσαμε με… δικό μας γκολ, ενώ ο ΠΑΟΚ είχε ανοίξει και το σκορ. Αυτό ήταν δύσκολο για εμάς, γιατί είναι μία καλή ομάδα, με οργάνωση και είχαν καταφέρει να μας σταματήσουν στο α΄ μέρος. Η ισοφάριση ήρθε από τύχη, αλλά με σωστή δράση από εμάς. Στο δεύτερο μέρος περίμεναν πίσω και περίμεναν τις αντεπιθέσεις. Κατά την άποψή μου ήταν επιλογή τους να παίξουν έτσι μετά το ημίχρονο. Δεν μας έδιναν χώρο να βάλουμε την μπάλα ανάμεσα στις γραμμές, αλλά εμείς συνεχίσαμε να πιστεύουμε στη νίκη και στο τέλος σκοράραμε.

Όσο για τη φάση με το μαρκάρισμά του στον Στέφανο Αθανασιάδη, για την οποία ζητά αποβολή ο ΠΑΟΚ τόνισε: «Ο διαιτητής πήρε σωστή απόφαση. Δεν ακούμπησα τον Αθανασιάδη. Έπεσε και γλίστρησε. Η απόφαση του διαιτητή ήταν απόλυτα σωστή».
Στο τέλος αναφέρθηκε στους φιλάθλους: «Τους ευχαριστούμε για τη βοήθειά τους. Είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι και συνεχίζουμε. Υποσχόμαστε πως θα δίνουμε πάντα τον καλύτερο εαυτό μας».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: