Συνομιλίες είχε ο γαμπρός του Τραμπ με στόχο την ίδρυση του τηλεοπτικού δικτύου Trump TV




Ο γαμπρός του Τραμπ, Τζάρεντ Κούσνερ, προσέγγισε ανεπίσημα τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών LionTree Advisors Άριε Μπούρκοφ προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας του τηλεοπτικού δικτύου Trump Tv, του υποψηφίου του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στις προσεχείς εκλογές, μετά την αναμέτρηση του Νοεμβρίου για τον προεδρικό θώκο, έγραψαν σήμερα οι Financial Times, επικαλούμενοι πηγές.

Ο Κούσνερ επικοινώνησε με τον Μπούρκοφ, έναν από τους κορυφαίους συμβούλους στην βιομηχανία των μμε, το διάστημα των τελευταίων δύο μηνών, υποστήριξαν οι FT, επικαλούμενοι τρία πρόσωπα με γνώση του θέματος.

Η συνομιλία μεταξύ των δύο ήταν σύντομη και δεν υπήρξαν περαιτέρω εξελίξεις έκτοτε, σύμφωνα με το άρθρο. Ο δισεκατομμυριούχος είχε δηλώσει στη Washington Post τον περασμένο μήνα ότι δεν έχει «κανένα ενδιαφέρον να ιδρύσει μια εταιρεία μμε» και ότι οι πληροφορίες βάσει των οποίων ο ίδιος φερόταν να το σκέφτεται ήταν «μια ψευδής φήμη».

Ο Κούσνερ, ο ιδιοκτήτης της εβδομαδιαίας εφημερίδας New York Observer, είναι παντρεμένος με την κόρη του Ντόναλντ Τραμπ Ιβάνκα.

17/10/2016 17:41
ΑΠΕ-ΜΠΕ- Reuters
Λονδίνο

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: