Περδίκης: Οι βουλευτές του ΔΗΣΥ συνέδεσαν τον Αναστασιάδη με τα ταχύπλοα του γαμπρού του




Οπως εξελίχθηκε η συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου για το θέμα των ταχύπλοων περιπολικών της Λιμενικής Αστυνομίας, “αποτελεί αυτογκόλ” για τους βουλευτές του ΔΗΣΥ, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης.

Οι Βουλευτές που ενέγραψαν το θέμα με τα ταχύπλοα περιπολικά σκάφη της Λιμενικής Αστυνομίας στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ελέγχου δεν ενέπλεξαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά “η σύνδεση του Προέδρου με το θέμα έγινε από τους Βουλευτές του ΔΗΣΥ, οι οποίοι εκρόαζαν ότι η εξέταση του θέματος φωτογραφίζει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας”, είπε ο κ. Περδίκης.

Η συζήτηση ως εξελίχθη, πρόσθεσε, “αποτελεί αυτογκόλ” για τους Βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, αφού “αυτοί εξέθεσαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, συνδέοντας τον με τη συγκεκριμένη υπόθεση”, και ανέφερε πως “όσον αφορά τον γαμπρό του Προέδρου, επειδή δεν τρώμε κουτόχορτο ή λάχανα, να μην μας λέει ότι ο ίδιος δεν ήταν συμβεβλημένος με την εταιρεία όταν αυτή έκαμνε την προσφορά της”.

Περαιτέρω, διευκρίνισε ότι η Επιτροπή και ο Γενικός Ελεγκτή δεν εξέταζαν το στάδιο της προσφοράς, αλλά εξέταζαν τα προβλήματα και τις ατασθαλίες που προέκυψαν την περίοδο του ελέγχου των μηχανημάτων στην Κίνα και την περίοδο της παραλαβής των μηχανημάτων στην Κύπρο, κατά την οποία ο κ. Λούτσιος ήταν συνέταιρος και συνδεόταν επιχειρηματικά με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία”.

Ανέφερε πως είναι για εκείνη την περίοδο που ο Γενικός Ελεγκτής εντοπίζει προβλήματα και ατασθαλίες. “Την περίοδο που ήταν μέσα στην υπόθεση ο κ. Λούτσιος και όχι την περίοδο που έγινε και κατακυρώθηκε η προσφορά”, συμπλήρωσε.

Είπε ακόμα πως είναι φως φανάρι ότι ο κ. Λούτσιος έχει σχέση με τη συγκεκριμένη υπόθεση, αναφέροντας πως “οι Βουλευτές του ΔΗΣΥ ήγειραν θέμα Προέδρου της Δημοκρατίας και όχι εμείς που σε καμία περίπτωση ισχυριστήκαμε ότι έχει σχέση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας”.

“Να γίνει έρευνα, να υπάρξει πλήρης διερεύνηση του θέματος, να αναδειχθούν όλες οι αλήθειες γιατί δεν πρέπει να μένει τίποτε κρυπτόν και κάτω από το πέπλο του μυστηρίου”, κατέληξε.

ΕΔΩ Η ΥΠΟΘΕΣΗ: http://mignatiou.com/2016/10/o-anastasiadis-zita-erevna-gia-ischirismous-pou-aforoun-ton-gampro-tou-gianni-loutsio/

ΚΥΠΕ – ΚΥΠΡΟΣ/Λευκωσία 14/10/2016 15:03

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: