Παππάς και Ν.Δ. αλληλοκατηγορούνται για διαπλοκή με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες




“Η κυβέρνηση εισέπραξε αυτά που για τριάντα χρόνια δεν εισέπρατταν τα κόμματα της διαπλοκής. Εμείς τα εισπράξαμε. Αυτοί τα χάριζαν ωσάν να επρόκειτο για δικά τους χρήματα”, τονίζει σε δήλωση του ο Νίκος Παππάς, σημειώνοντας:

“Ας απολογηθούν στον ελληνικό λαό για την αεροπειρατεία και την ασυδοσία στα τηλεοπτικά πράγματα τα τελευταία τριάντα χρόνια”.

“Τώρα”, τονίζει ο υπουργός Επικρατείας, “έμειναν μόνοι να κάνουν τους δικηγόρους των αποτυχημένων της δημοπρασίας”.

“Ας καταλάβουν στην ΝΔ ότι ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε”, σημειώνει ο κ. Παππάς και με την αναφορά “Τα υπόλοιπα την Δευτέρα στη Βουλή”, παραπέμπει στην επικείμενη προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΕ - ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΕ – ΜΠΕ, Αλέξανδρος Μπελτές

Επίθεση στον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, σημειώνοντας πως «συμβολίζει τη διαπλοκή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου».

Σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ αναφέρει:

Η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων γνωρίζει – και ανάμεσα τους και η πλειοψηφία όσων εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ – ότι ο Νίκος Παππάς συμβολίζει τη διαπλοκή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.
Ο διαγωνισμός – φάρσα έχει ακυρωθεί στη συνείδηση των πολίτων και ο ίδιος είναι έκθετος. Η χθεσινή του απολογία δεν έπεισε κανέναν.

«Ας πάψει να αναμασά τα ίδια…», καταλήγει η ΝΔ.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: