Νικόλας Παπαδόπουλος: Να διαφυλάξουμε τη συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας




Την πεποίθηση ότι θα πρέπει να διαφυλάξουμε τη συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας για να μπορούμε να διεκδικούμε τα δίκαια μας εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Σε δηλώσεις του μετά το πέρας της στρατιωτικής παρέλασης στη Λευκωσία για την επέτειο της Κυπριακής Ανεξαρτησίας ο Νικόλας Παπαδόπουλος χαρακτήρισε συμβολική τη σημερινή μέρα γιατί η Κυπριακή Δημοκρατία, όπως είπε, «διαφύλαξε την επιβίωση του κυπριακού Ελληνισμού και είναι η σειρά μας να διαφυλάξουμε τη συνέχιση της Κυπριακής Δημοκρατίας για να μπορούμε να διεκδικούμε τα δίκαια μας».

Σήμερα, είπε, γιορτάζουμε την ημέρα της Ανεξαρτησίας και τιμούμε όλους όσους αγωνίστηκαν, πολέμησαν, έπεσαν για την ελευθερία, τη δημοκρατία, την εγκαθίδρυση του κράτους αλλά και την υπεράσπιση της εδαφικής του ακεραιότητας.

Και πρόσθεσε πως σήμερα ωστόσο οφείλουμε να τιμήσουμε και την ίδια την Κυπριακή Δημοκρατία, «ιδιαίτερα σήμερα που κάποιοι επιδιώκουν να την καταργήσουν».

Όλοι εμείς οφείλουμε να διατρανώσουμε για ακόμη μια φορά την ευγνωμοσύνη μας προς την Κυπριακή Δημοκρατία, το κράτος που επιβίωσε, συνέχισε, αντιστάθηκε και προστάτευσε τον κυπριακό Ελληνισμό ενάντια σε κάθε προσπάθεια αφανισμού του.

ΚΥΠΕ, Λευκωσία, Κύπρος

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: