Η Ν.Δ. ομιλεί για πραξικόπημα Τσίπρα-Παππά, ο ΣΥΡΙΖΑ για υπερασπιστές των καναλαρχών




«Το πραξικόπημα Τσίπρα – Παππά κορυφώνεται με άλλη μια αυταρχική πράξη που οδηγεί μέσα σε πέντε εργάσιμες μέρες σε κλείσιμο τα τηλεοπτικά κανάλια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ για την τροπολογία που κατέθεσε σήμερα η κυβέρνηση σχετικά με τις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών.

«Οι ευθύνες τους για τις μαύρες αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις είναι τεράστιες. Οφείλουμε όλοι και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, να συνειδητοποιήσουμε τον αντιδημοκρατικό κατήφορο στον όποιον οδηγεί η κυβέρνηση τη χώρα, και να αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Οι υπερασπιστές της αεροπειρατείας των καναλαρχών δεν μπορούν να αποδεχθούν την ήττα τους

«Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, που για 27 χρόνια υπηρέτησαν τους καναλάρχες, τολμούν να μιλούν για δημοκρατία. Οι υπερασπιστές της αεροπειρατείας των καναλαρχών δεν μπορούν να αποδεχθούν την ήττα τους», σημειώνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «ο διαγωνισμός ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με απόλυτη διαφάνεια» και υπογραμμίζει ότι «γίνεται πραγματικότητα η λαϊκή απαίτηση για την άρση της ασυδοσίας και την επιβολή της νομιμότητας στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο».

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: