Οι υποστηρικτές του Τραμπ, τον παροτρύνουν να συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία




Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις του Ντόναλντ Τραμπ εξελίσσονται σε συγκεντρώσεις εκδήλωσης ασυνήθιστων συναισθηματικών εκρήξεων από τους ένθερμους οπαδούς του, οι οποίοι τον ενθαρρύνουν να συνεχίσει την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο πυρήνας υποστήριξης των οπαδών του Τραμπ, τον ενθαρρύνει να προχωρήσει, παρά τις αρνητικές εξελίξεις της τελευταίας εβδομάδας, μετά τις αποκαλύψεις για πολλαπλές σεξουαλικές παρενοχλήσεις γυναικών, που μειώνουν τις πιθανότητες προεδρικής εκλογής του.

Καθώς πλησιάζουμε στις προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου, ο Τραμπ έχει αναγκαστεί να λάβει αμυντική θέση, υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, ενώ ταυτόχρονα επιτίθεται κατά των αμερικανικών ΜΜΕ για την κριτική στάση τους, απέναντί του.

Τα ποσοστά που λαμβάνει στις δημοσκοπήσεις, ακολουθούν καθοδική πορεία έναντι της προεδρικής υποψηφίου των Δημοκρατικών, Χίλαρι Κλίντον, ενώ οι καταγγελίες για απρεπή σεξιστική συμπεριφορά του εκκεντρικού δισεκατομμυριούχου, κατά γυναικών πολλαπλασιάζονται.

Οι πολιτικοί αναλυτές στις ΗΠΑ εκτιμούν ότι αν η ροή των καταγγελιών εναντίον του, συνεχιστεί, τότε, θα πολλαπλασιαστεί η πίεση που δέχεται ένα ποσοστό 38-40% που τον υποστηρίζει σθεναρά, ενώ το ποσοστό προσέλευσης των ψηφοφόρων εκτιμάται ότι θα κρίνει το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα.

15/10/2016 14:27
ΑΠΕ-ΜΠΕ-Reuters
Ουάσινγκτον

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: