“Grow Greek Tourism Online”: Δωρεάν σεμινάρια της Google




Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ) με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Αριστείας Jean Monnet του ΕΚΠΑ  διοργανώνει δωρεάν 3ωρο σεμινάριο «Grow Greek Tourism Online» της Google πάνω σε ψηφιακές δεξιότητες για τον τουρισμό.

Το εν λόγω σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2016 και απευθύνεται σε φοιτητές και αποφοίτους του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Οι συμμετάσχοντες θα αποκτήσουν μία καλή βάση γνώσεων για τις μηχανές αναζήτησης, την ψηφιακή διαφήμιση, τα analytics και πολλά άλλα και θα λάβουν ηλεκτρονικά πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Το 3ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online θα πραγματοποιηθεί τις ώρες 17:00 με 20:30 (ώρα προσέλευσης 16:30) στον πολυχώρο “7ος”, στον 7ο όροφο του κτιρίου επί της οδού Καραγεώργη Σερβίας 4 (είσοδος από Στοά Καλλιγά), Σύνταγμα.Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δημιουργήσουν εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησης στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθούν από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό τους ρυθμό.

Αφού ολοκληρωθεί η εκπαίδευση παρέχεται και πιστοποίηση με την υπογραφή της Google και του IAB Europe.

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: