Εκπληκτική εμφάνιση και μετάλλιο η Χατζηλιάδου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε




Εντυπωσιακή εμφάνιση για την Ελενα Χατζηλιάδου στο Λιντς και η Ελλάδα πανηγυρίζει την κατάκτηση μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε. Το χρώμα θα γίνει γνωστό το Σάββατο, στον τελικό της κατηγορίας +68κ. στο Kumite γυναικών.

Σήμερα, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης της Αυστρίας, η πρωταθλήτρια του Πιερικού πέρασε στον τελικό της κατηγορίας της με διαδοχικές νίκες επί των, Τι Νγκούγεν (Βιετνάμ, 6-1), Κέιτι Χάρι (Αγγλία, 6-1), Γκουαντελούπε Κιντάλ (Μεξικό, 2-0), Λάουρα Παλάθιο (Ισπανία, 4-2) και στον ημιτελικό επί της Ντομίνικα Τατάροβα (Σλοβακία, 3-1).

Έτσι, πήρε την πρόκριση στον τελικό της κατηγορίας της όπου το Σάββατο στις 13:00 θα αντιμετωπίσει την Αγιούμι Ουεκούσα (Ιαπωνία). Νωρίτερα, οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της χώρας μας που μπήκαν στη μάχη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, έδωσαν τη μάχη τους και αποκλείστηκαν. Συγκεκριμένα:

Ο Πάρης Κλέβαρ (Κata Ανδρών) ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από τον πανίσχυρο Ισπανό, Νταμιάν Κιντέρο, ο οποίος έφτασε μέχρι τον τελικό κι έτσι «τράβηξε» τον Έλληνα πρωταθλητή στα ρεπεσάζ. Εκεί, ο Κλέβαρ νίκησε τον Ρουμάνο Γκούτα, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκε από τον Καναδό, Κένεθ Χιλ. Στο Kata Γυναικών, η Τζωρτζίνα Ξένου ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Γιοβανόφσκα (ΠΓΔΜ).

Στα -68κ. Kumite Γυναικών η Βίκυ Πανετσίδου του Πανημαθειακού έφτασε μέχρι τους «16», αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Ιταλίδα Σεμεράρο. Στην πορεία είχε επικρατήσει των Περέιρα (Μακάου) και Μπέμπεκ (Κροατία). Στα -75κ. Kumite Ανδρών ο Νίκος Κοσμάς του «Α.Σ. Οδυσσέας» έχασε στον α΄ γύρο από τον Αρμένιο Σαργκσιάν, όπως και ο Σπύρος Μαργαριτόπουλος («Ειρήνη») αποκλείστηκε στα +84κ. από τον Γάλλο Μπεντιάμπ. Τέλος, στα -84κ Kumite Ανδρών, ο Γιώργος Τζάνος (ΑΓΣ SHO KU KAN) αποχαιρέτησε από τα προκριματικά τη διοργάνωση, με ήττα από τον Γεωργιανό Αρκάνια.

 

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: