“Έφυγε” η δημοσιογράφος Γωγώ Κουμπούνη: Θλίψη για τη μαχητική συνάδελφο




Τη μεγάλη θλίψη του, για τον θάνατο της δημοσιογράφου Γεωργίας (Γωγώς) Κουμπούνη έπειτα από μακρόχρονη μάχη της με τον καρκίνο, εκφράζει σε ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ.

«Η αξέχαστη συνάδελφος, της οποίας το νήμα της ζωής κόπηκε τόσο νωρίς, διακρινόταν για την ευγένεια, τον επαγγελματισμό και τη σεμνότητά της, ήταν δε ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους της.

Πάντα μαχητική, η Γωγώ Κουμπούνη, δεν κατέθεσε ποτέ τα όπλα και αντιμετώπισε τις αντιξοότητες που συνάντησε από τόσο νεαρή ηλικία, με θάρρος και αξιοθαύμαστη γενναιότητα, αποτελώντας λαμπρό παράδειγμα αγωνιστικότητας για όλους» αναφέρει στην ανακοίνωσή της το Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.

Η Γωγώ Κουμπούνη γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και σήμερα θα συμπλήρωνε τα 44 της χρόνια. Μετά την ολοκλήρωση των λυκειακών σπουδών της, φοίτησε στο Κέντρο Δημοσιογραφικών Σπουδών. Ξεκίνησε τη δημοσιογραφική της σταδιοδρομία το 1991 στην εφημερίδα «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ» ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» και συγκεκριμένα στο ένθετο «ΖΩ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ», ως ρεπόρτερ. Η πορεία της συνεχίστηκε σε διάφορους εκδοτικούς οίκους, στους οποίους εργάστηκε ως διορθώτρια κειμένων. Από το 2000 μέχρι το 2013 εργάστηκε στην εφημερίδα «ΒΡΑΔΥΝΗ».

Τα τελευταία χρόνια απασχολήθηκε στην αθλητική ενημερωτική ιστοσελίδα «A-sports.gr» μαζί με τον σύζυγό της, επίσης δημοσιογράφο, Δημήτρη Δημητρίου.

Η κηδεία της Γωγώς Κουμπούνη έγινε την Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου, από τον Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Εξάλλου, το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σε ανακοίνωσή του σημειώνει πως «θλίψη προκαλεί η απώλεια της συναδέλφου Γεωργίας Κουμπούνη, η οποία έφυγε νωρίς από τη ζωή μετά από γενναία και πολύχρονη μάχη.

Εργάστηκε ως ρεπόρτερ και διορθώτρια κειμένων και διακρίθηκε για την ευγένεια, τον επαγγελματισμό, τη σεμνότητα, αλλά και τη συναδελφική της αλληλεγγύη.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στους οικείους της».

12/10/2016 19:52
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: